Dragoste si Sex Relatii

Femeia dupa care isi pierde inima

Femeia dupa care isi pierde inimaBarbatii nu sunt la fel de complicati ca femeile. Ei sunt mult mai practici in alegerile lor si nu despica firul in patru asa cum numai o femeie are talentul deosebit de a o face. De aceea, una dintre marile intrebari ale noastre este: "Care e atunci tipul de femeie pentru care el isi poate pierde inima?"

Mai jos puteti gasi si cateva dintre raspunsurile pe care le am primit:

"Fata de care m-am indragostit m-a cucerit prin faptul ca era total diferita fata de femeile cu care fusesem inaintea ei, pentru mine a fost unica", Daniel 25 ani.

"Nu imi plac mironositele si alintatele, imi place femeia care stie sa se respecte, dar care si sa impuna respect si nu se lasa calcata in picioare nici chiar de mine", Marius 30 ani

"Sa aiba incredere in ea si sa fie optimista. Sunt satul de fetele astea de azi, toate sunt complexate, ba prea grase, ba prea slabe, ba ca are bustul prea mic. O fata care stie sa isi puna in valoare ce are si care nu tot scoate in evidenta asa-zisele "defecte" cu siguranta imi va atrage atentia, daca ea se iubeste pe ea eu de ce nu as iubi-o?", Catalin 22 ani.

"Tipul de femeie care stie cum sa ma provoace, sa stie sa ma tina pe jar fara sa cedeze din prima la jocurile mele." Bogdan, 24 ani.

"Sincer, sunt tare atras de fata care are nevoie de ajutorul meu, dar care este suficient de isteata si descurcareata incat sa ma ajute chiar si pe mine sa rezolv anumite probleme. As putea spune ca, cel putin pentru mine, trebuie sa vad in iubita mea mai mult o partenera decat doar fata cu care ma intalnesc." Cosmin, 25 ani.

"Imi plac fetele care stiu ce vor, care fac lucrurile interesante si astfel imi mentin si mie atentia, imi displac total persoanele care se agata de tine si nu stiu sa spuna decat: facem cum vrei tu, mergem unde vrei tu, nu stiu, alegerea e a ta, mie imi place orice atat timp cat esti si tu acolo. Poate ar trebui sa sune bine, dar pe mine doar ma sufoca si ma plictisesc pentru ca nu am cu cine discuta". Vlad, 21 de ani

foto Northfoto

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu