Dragoste si Sex Relatii

Dincolo de decolteu

Dincolo de decolteuNu are rost sa ne umflam in pene si sa incepem cu …”eu ma uit intai la sufletul ei/lui”. Neeee … adevarul e ca prima data atat fetele cat si baietii ne uitam la fizic. De abia apoi, in timp, vedem daca interesul ne este mentinut in continuare de calitatile indiscutabile ale persoanei in cauza si nu de sanii ei pufosi sau zambetul lui irezistibil.

Posibil ca nu toata lumea sa fie de acord cu asta, insa acesta este adevarul indiferent cat de stupid sau nedrept o fi. Mereu vom fi atrasi de prezenta unei persoane care gandeste pozitiv si o vom evita pe cea care mereu barfeste, vorbeste de rau pe altii si este in permanenta pesimista.
    
Exista insa si cateva prejudecati destul de des intalnite, promulgate repetat de niste caractere care vocifereaza doar pentru a acoperi sufletul lor mic si meschin si care nu isi mai incap in sine de un orgoliu ce le confera senzatia ca ar fi niste “Supermani fara pelerina”:

– Daca ea este frumoasa … obligatoriu se presupune ca e proasta;

– Daca el este frumos … cu siguranta este un magar;

– Daca ea are permis … habar nu are sa conduca;

– Daca el este inteligent … cu siguranta e urat in draci;

– Barbatii vor doar sex;

– Femeile vor doar bani;

– Femeile sunt incapatanate si fac doar ce vor ele;

– Barbatii se prefac ca asculta femeia, dar fac pana la urma tot ce vor ei;

– Intr-o casnicie barbatul e cocosul, iar femeia este gaina.

Prejudecatile mereu vor exista, sunt in natura omului, mereu vor fi prezente. Unii doar si-au implementat unele idei mai mult decat ar trebui si acum nu au cum sa si le mai scoata din minte. Mai rau este cand se lasa condusi de acestea si astfel judeca si isi fac opinii gresite despre o persoana pe care de-abia o cunosc.

Ajung poate sa strice si o posibila relatie frumoasa fie aceea de prietenie, personala sau profesionala inca de la inceput fara ca macar sa realizeze acest lucru. Si e pacat pentru ca este totusi foarte adevarat ca, da, o carte nu se judeca niciodata dupa coperta, ci numai dupa ce ai avut curajul sa o termini de citit.

foto Northfoto

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu