Auto-cunoastere Relatii

Fara iubire!

Daca nu ai intalnit inca femeia care sa te iubeasca, atunci trebuie sa realizezi ca nu ai vazut deocamdata o femeie cu adevarat frumoasa, pentru ca stralucirea din ochii persoanei indragostite de tine este uimitoare, sincera si imbietoare.

 

Fara iubire simti ca timpul trece lent, zambetele sunt mai putine, inima iti bate mai incet, iar viata nu e traita cu pasiune.

 

Fara iubire poti sa urci pana in varful unui munte si sa realizezi ca, dupa tot drumul parcurs si dupa multe obstacole trecute, mintea este limpede, dar inima iti este la poalele muntelui, tanjind dupa cineva.

Fara iubire nu vei cunoaste sentimentul de a fi dispus sa renunti la toate si de a dori sa incepi totul de la zero, ca sa construiesti ceva alaturi de cel de care te-ai indragostit.

Fara iubire nu vei sti ce inseamna sa renunti la tot ce iti doresti doar ca sa-l vezi pe celalalt zambind.

Fara iubire nu vei gusta cu adevarat din imbratisarea persoanei pe care o adori si de a carei prezenta nu te poti lipsi, oricat ai incerca.

Fara iubire nu ai cum sa experimentezi cat e de frumoasa viata si cat de perfecta poate fi o zi din existenta ta facand cel mai banal lucru posibil, dar alaturi de o singura persoana.

Iar daca inca nu ai intalnit barbatul care sa te iubeasca cu adevarat, atunci trebuie sa realizezi ca inca nu ai trait sentimentul pe care doar un barbat indragostit ti-l poate da, si anume acela de a te simti unica, frumoasa si minunata.Fara iubire!

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu