Auto-cunoastere Relatii

Dragostea e uneori ca un Ecou!

Dragostea e uneori ca un Ecou!Dragostea e uneori ca un ecou. Iti raspunde, dar nu ajunge langa tine!

E surprinzator cum, desi iti pui inima pe tava si esti dispusa sa intampini iubirea cu sinceritate, ea se incapataneaza sa nu treaca peste pragul sufletului tau.

Si obosesti sa tot cauti ori sa tot astepti sa-ti apara in cale acea raza de iubire care sa te scalde in imbratisari pasionale, in saruturi ametitoare, sa simti ca inima ta ii apartine cuiva.

Ajungi fie sa renunti si sa te concentrezi pe cariera, fie sa te resemnezi si sa pasesti inainte, cu zambetul larg.

Nimeni nu ne spune cat dureaza pana ne vom intalni sortitul. Nimeni nu ne avertizeaza ca uneori ne alegem cu multe cicatrici pana sa-l intalnim pe cel care ne merita cu adevarat. Nimeni nu ne avertizeaza ca e posibil sa dureze destul de mult pana vom face cunostinta cu persoana de care ne vom indragosti.

Speranta, insa, nu moare, pentru ca iubirea e cel mai frumos si mai inaltator sentiment pe care il poate trai omul. Si pentru ca stim ca dragostea iti da putere, nimeni nu este dispus sa renunte la ea, indiferent de timp, distanta sau varsta.

Dragostea e uneori ca un Ecou: magic, fermecator si ispititor. Te atrage si nu te lasa sa renunti, pentru ca mereu iti ofera speranta! Dragostea va veni! Este esential, insa, sa nu inchizi ochii cand aceasta paseste pe drumul tau.

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu