Auto-cunoastere Relatii

Fapte de viata!

 Fapte de viata!Unele persoane iarta, pentru ca iubesc prea mult. Pentru ele, durerea provocata de propria lor plecare va fi un chin mai mare decat ideea de a iubi in continuare persoana nepotrivita.
 
Alte persoane nu iarta, tocmai pentru ca iubesc prea mult. Sunt constiente ca durerea de a ramane va fi mult mai devastatoare pentru inima lor, decat daca ar alege sa iubeasca de la distanta, fara a mai pastra nici un fel de legatura cu un anumit om.
 
Indiferent cat de grea este uneori viata, de cele mai multe ori punem un zambet pe buze. Chiar si atunci cand esti intrebat "Ce faci?", spui "Sunt bine", in ciuda faptului ca totul se prabuseste in jurul tau. Si nu, nu este o falsitate sa spui "Sunt bine", chiar daca nu simti asta. Este ca un citat motivational, care te impulsioneaza, care te motiveaza, care te inspira sa te tii cu dintii si sa iti infigi unghiile pana la sange in pamant pentru a rezista. De ce? Pentru ca, desi azi nu esti bine, traiesti cu speranta ca maine va fi altfel. Si nu e nimic rau in a nu impovara umerii altor persoane cu suferinta ta. E doar o alegere personala si trebuie respectata.
 
Unele persoane aleg sa minta, pentru ca nu vor sa raneasca, pentru ca nu vor sa puna povara a ceea ce stiu sau a ceea ce au facut pe umerii persoanei iubite.
 
Alte persoane spun adevarul acum pentru ca nu vor sa provoace suferinta mai tarziu; sau nu vor sa fie nevoite sa priveasca in ochii persoanei din fata lor cu gandul ca mint.
 
O persoana crede ca este posibil ca o relatie sa se termine sau banuieste asta, dar cealalta persoana din relatie deja stie ca relatia e gata.
 
Unele persoane se topesc de dorul persoanei iubite, tanjesc dupa ea, simt in fiecare zi cum inima lor moare putin cate putin.
 
Alte persoane, pur si simplu, nici macar nu indraznesc sa-si dea voie sa le fie dor, de teama sa nu deschida cutia Pandorei si sa fie sufocate de sentimentele ce ar putea iesi la iveala.
 
Unele persoane inca mai asteapta un semn, un cuvant, un telefon, un e-mail, pe cand celelalte persoane deja au apasat pe Delete…
 
Unii cauta doar persoane care sa-i laude si sa le asculte durerea. Alte persoane doar tac, zambesc si te asculta, rugandu-se in gandul lor sa termini cat mai repede.
 
Unele persoane inca asteapta, asteapta ca acel cineva sa sune, dar acel cineva nu suna, iar cine suna, nu conteaza suficient de mult!…

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu