Dragoste si Sex Relatii

Cand cineva te iubeste

Cand cineva te iubesteNiciodata nu te lasa sa pleci din viata lui fara a lupta pentru tine.
 
Nu fugi atunci cand lucrurile se inrautatesc chiar daca pare sa nu existe nicio rezolvare, va ramane alaturi de tine si va cauta o solutie.
 
Timpul si distanta nu constituie o problema si nu ridica anumite semne de intrebare sau indoieli in privinta sentimentelor lui ce le simte pentru tine
 
Nu conteaza ca te trezesti cu parul ciufulit, cu ochii inca umflati de somn si fara pic de machiaj pe fata, te va iubi si iti va spune ca esti la fel de frumoasa.
 
Te alege constient fiind atat de calitatile, cat si de defectele tale si te va iubi si te va aprecia pentru ele in egala masura.
 
Niciodata nu-ti cere sa te schimbi. In fond, s-a indragostit de tine asa cum esti, nu de ceea ce crezi tu ca si-ar dori el sa fii.
 
Te saruta si cand te alinti in bratele lui, dar si cand esti nervoasa si vrea sa potoleasca bestia din tine.
 
Timpul si distanta nu afecteaza in nici un fel amintirile, iar sentimentele sigur nu dispar, pentru ca emotiile create impreuna niciodata nu pot fi uitate.
 
Face tot posibilul sa nu te raneasca, pentru ca altfel s-ar rani pe sine.
 
Iti este alaturi si cand te afli pe cele mai inalte culmi ale succesului, si cand viata te ingenuncheaza. Te tine in brate cand simti ca lumea se prabuseste in jurul tau…
 
Nu renunta la voi, face tot ce-i sta in puteri, lupta pentru ca voua sa va fie din nou bine. Nici pe departe nu alege sa-si traiasca viata alaturi de altcineva doar pentru ca ar fi calea cea mai simpla si usoara de ales.
 
Chiar daca exista milioane de motive pentru a incheia relatia, gaseste mereu dorinta de a-ti sta alaturi.
 
Nu are nevoie de cuvinte ca sa-ti dovedeasca faptul ca tine la tine. Iti pregateste un ceai fierbinte cand esti racita, iti saruta pe ochi inainte de a pleca la munca, iti cauta privirea intr-un grup de oameni si te face sa te simti unica femeie din privirea lui ce straluceste sub zambetul sau, gesturi simple dar puternice ce iti confirma cat de mult te iubeste! Cel mai minunat lucru este sa simti ca inima lui bate in pieptul tau chiar si cand el este langa tine!

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu