Dragoste si Sex Relatii

Drumul se face mergand!

Drumul se face mergand!Ma uit in jurul meu, la toate cuplurile pe care le cunosc, si realizez cu stupoare cat de putine persoane sunt dispuse sa lupte cu adevarat pentru o relatie!

Acele relatii in care nu se depun armele la primul obstacol, cele in care nu se trantesc usi la prima greseala, cele in care nu se tipa din te miri ce, acelea rezista.

Acum e atat de usor sa renunti!

In ziua de astazi e atat de simplu sa renunti la cuvantul “noi”! Cum apare o problema, lasam totul balta si fugim. Luam iar totul de la zero si ingropam trecutul, ca si cum nu a existat, ca si cum el/ea nu ar fi contat suficient de mult.

In loc sa luptam in doi, lasam lucrurile sa se destrame, fara macar sa ridicam un deget pentru a salva situatia. Ne multumim cu un “asta e” si “fiecare sa isi vada de drumul lui”, fara sa stam pe ganduri. Ca si cum sentimentele, amintirile, lucrurile pentru care ati muncit impreuna nu mai au nici o valoare. Daca nu mai simti pasiunea nebuna de la inceput, inseamna ca dragostea a murit si nu mai merita nici un fel de atentie din partea voastra. Cuvantul “noi” se transforma in praf si “tu si el, doi straini”. Si te alini cu gandul ca vei intalni pe altcineva care iti va oferi tot ceea ce lipseste de la voi doi, si te alini cu gandul ca nu el este sufletul pereche, si te alini cu gandul ca nu merita sa lupti si te alini cu gandul ca vei mai intalni aceeasi dragoste care i-ai purtat-o lui.

Dragostea poate tine o ora, o zi, o luna, dar si o viata. Ca sa poti iubi o viata intreaga, trebuie sa lupti! Iubirea are nevoie de voi doi impreuna! Luptati pentru ea si nu renuntati atunci cand lucrurile devin mai grele. Pentru ca iubirea pe viata inseamna mai mult decat pasiunea pentru o zi. Pentru ca provocarea la “si au trait pana la adanci batraneti fericiti” este ca indiferent de ce intalniti in calea voastra va veti sustine si veti lupta impreuna poate chiar si atunci cand nu va doriti. Dar nu renuntati, asta este dovada iubirii, faptul ca esti dispus si tu si el sa fiti impreuna indiferent de ce va arunca destinul in cale. De ce? Pentru ca va iubiti si pentru ca nu ati dori sa fiti cu nimeni altcineva in afara de el/ea.

Asta inseamna iubirea, dorinta suprema a doi oameni dispusi sa lupte unul pentru celalalt pana la adanci batraneti, constienti ca lucrurile nu vor fi frumoase chiar tot timpul.

 

Drumul se face mergand, iar iubirea iubind!

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu