Dragoste si Sex Relatii

Dificultatea de a obtine orgasmul

Dificultatea de a obtine orgasmulPentru unele dintre femei drumul pentru a ajunge sa traiasca un orgasm este destul de anevoios. Este destul de usor sa dai vina pe barbat, dar adevarul este ca amandoi partenerii au un rol egal in jocul pasional de atingere a orgasmului.

Unul din factorii pe care alegem des sa il ignoram este sa vorbim unul cu celalalt. Sa ii spui ce ai vrea, cum ai vrea, sa ii spui ce iti place si ce nu si cum crezi ca ati putea imbunatati partida in asa fel in cat sa ajungeti sa traiti senzatii de neuitat.

Totodata sunt persoane care ar spune ca sexul este “overrated”, iar cand acesta este de calitate niciodata nu isi poate pierde din farmec decat daca nu te mai simti satisfacut emotional.  Mai jos veti gasi si cateva astfel de situatii care te pot impiedica de la avea un orgasm precum si sfaturi pentru a putea remedia situatia.

A. Unui barbat ii este mult mai usor sa ajunga la orgasm, in schimb femeia are nevoie de mai mult timp pentru a trece de anumite etape pana sa atinga punctul culminant. De aceea nu va grabiti, luati-va tot timpul necesar pentru a va concentra pe voi doi si asupra senzatiilor ce va strabat corpurile. Incercati sa imbinati cea ce simtiti unul pentru altul cu atractia fizica si nevoia de a fi satisfacuti. Mai pe scurt: Traiti momentul la maximum!

B. Femeia este capabila sa se gandeasca si sa isi faca griji la 10 lucruri odata indiferent de momentul zilei sau situatia in care se afla. Este intr-o continua munca de a rezolva probleme si a de a se ingrijora de la orice lucru minor. De aceea atunci cand ajungi intr-un moment intim trebuie sa iti lasi problemele la usa indiferent cat de grele sau stresante sunt. Altfel nu te vei putea bucura de ceea ce simti cand mintea ta este cu totul in alta parte. Trebuie sa te concentrezi doar asupra unui singur lucru, de celelalte te poti ocupa si mai tarziu. Nu iti fa griji, le vei gasi tot acolo, asa ca ia din cand in cand o pauza si ignora restul problemelor.

C. Ce nu stiu barbatii. Nu trebuie sa schimbati pozitia in cazul in care vedeti ca partenera se simte tot mai bine (lucru usor de depistat: geme mai intens, incepe sa se miste odata cu tine in acelasi ritm, isi infige unghiile in pielea ta …… sau iti spune clar sa nu te opresti). Odata ce tu schimbi pozitia inainte ca ea sa ajunga la punctul culminat totul s-a dus la vale. Foarte rar mai poate recupera senzatia de dinainte deoarece ai rupt deja toata magia si va fi destul de greu de atins din nou clipa cand toate simturile ei sa ajunga in acelasi timp in acelasi punct fix la momentul oportun.

Dar unul dintre lucrurile care va pot ajuta extrem de mult este sa va potriviti, sa te bucuri ca esti langa persoana de langa tine si sa nu iti doresti sa fii nicaieri in alta parte. Acesta este micul secret pe care o parte din noi il mai uitam din cand in cand.

foto Northfoto

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu