Dragoste si Sex Relatii

Milionarul de carton

Milionarul de cartonUnele fete sunt judecate ca sunt materialiste, ca au un suflet hain si ca nu vor decat sa profite de baietii naivi. Ca sunt egoiste si se gandesc numai la ele, ca sunt cicalitoare si calca in picioare inima saracutului baiat indragostit. Ca stiu doar sa barfeasca si sa gateasca deloc, ca au toane, mofturi, fite cu codite, ca se cred egale cu barbatii doar atunci cand le convine, iar cand nu, se prefac naive.
    
Insa au aparut recent, ca o specie noua in padurea tropicala, si acel gen de barbati care sunt materialisti si chiar le plac femeile ce tin in piept feminismul pentru ca e scuza perfecta ca nota de plata sa fie impartita in doua sau chiar preluata total de ea.

Asta nu e egalitate, este cavalerismul bolnav de ciuma calare pe un cal paralizat. Sunt barfitori mai rau decat fetele, dar au grija de modul in care arata si stiu sa citeasca fetele in asa fel incat sa le ofere acele scene sau cuvinte pe care ele le cauta cu ardoare.

Ce mai, la inceput e totul o floare si o miere, de abia apoi apare si mucegaiul ascuns de pe sub covor. Nu se implica mult emotional ci doar cat sa te faca pe tine sa crezi ca este asa. Totodata se lauda cu modestie despre toate capacitatile sale, de ce va face, cum va face si care ii vor fi planurile de punere in aplicare. Ca vor fi bogati, ca isi vor cumpara casa sau masina.

Iar daca deja au stare, se vor lauda cu un orgoliu de cocosel cum au obtinut totul prin propriile puteri (uitand sa mentioneze prezenta tatalui sau mamicii protectoare cu portofelul deschis pentru puiutul de el). Vor afirma ca isi cunosc valoarea si ca orice fata ar fi norocoasa sa ii aiba, dar daca stai sa analizezi mai bine vei vedea ca mai mult se profita de tine decat se imparte.

Dar pentru asta este nevoie de carisma, de acel “vino-n'coa” pe care unii baieti il au, care stiu sa profite de ceea ce simti pentru a obtine de la tine ceea ce isi doresc. Nu sunt multi astfel de barbati, dar aceia putini care sunt isi joaca rolul  atat de bine incat ar putea primi un Oscar alaturi de Robert de Niro.

Atat fetele cat si baietii au partile lor negative insa astea palesc in fata acelei persoane care reuseste sa iti rastoarne intreaga ta lume si sa te faca sa crezi din nou in basme, iar el chiar sa fie printul pe care tu il cautai chiar daca vine si te salveaza cu sau fara calul cel alb si aratos.

foto Northfoto

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu