Dragoste si Sex Relatii

Cand sa pui biciul pe iubitul tau?

Cand sa pui biciul pe iubitul tau?E greu de multumit femeia, dar nici cu barbatul nu este mai usor, caci fiecare are toanele si fitele lui. Dificil uneori iti este sa manageriezi fiecare situatie si fiecare nemultumire, astfel incat sa nu degenereze intr-o cearta in toata regula.
           
Dar cand iubitul incepe sa aiba mai multe toane decat in mod normal, iti este greu sa nu treci peste acea linie a rabdarii care iti tine nervii in frau.

Uneori daca ii oferi partenerului prea multa libertate, nu e bine. O sa se obisnuiasca sa fie fara tine, sa isi gaseasca cu totul alte activitati in care nu are nici un interes sa te includa si astfel aveti mai putine lucruri in comun si in acelasi timp exista si posibilitatea de a cunoaste poate alte domnisoare, mai ales daca este fara tine.

Insa daca nu ii oferi libertate suficienta, iarasi nu este bine. O sa se simta sufocat, controlat, inchis intr-o temnita, ca depinde de o persoana si careia in permanenta trebuie sa ii ofere explicatii.
           
Insa sunt acele momente in care, daca nu pui biciul pe el exact cand trebuie, risti sa il pierzi si orgoliul lui sa fie din ce in ce mai mare.
–         incepe sa ridice tonul la tine (trebuie sa ii readuci aminte ca tu nu esti vecina lui, ci iubita sa si trebuie sa te respecte)
–         incepe sa isi faca planuri si sa participe la diverse iesiri fara sa te includa (atat timp cat sunteti intr-o relatie, o mare parte din lucruri trebuie sa le faceti impreuna, nu separat, pentru ca ce rost are sa fii intr-o relatie daca atunci cand poti iesi cu iubitul tau nu o faci?)
–         uita ca amandoi aveti drepturi egale si incepe usor sa profite de pe urma ta, iti cere diverse favoruri, iti cere chiar bani si chiar sa faci anumite treburi in locul lui;
–         vrea sa te puna din prima la cratita (trebuie sa ii explici cat poti mai dragut ca in gospodarie lucrurile sunt la comun, deci si activitatile gospodaresti trebuie impartite la fel)
–         uita sa iti mai faca un compliment, sa te invite la un restaurant sau doar la o simpla plimbare in parc (readu-i aminte ca o femeie merita sa se simta unica si speciala in bratele iubitului ei);
–         face glume cum ca, daca nu ar fi intr-o relatie, ar fi cu 20 de femei odata (atat timp cat a ales sa fie intr-o relatie, ar fi bine sa isi tina mainele doar pe tine, daca nu vrea sa ramana fara degete).
 
Nu exista relatie perfecta, mereu sunt tot felul de probleme si situatii cu care ne confruntam, dar atat timp cat tu nu uiti sa lupti pentru cel pe care il iubesti, atunci orice problema poate fi rezolvata.

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu