Dragoste si Sex Relatii

Cele mai populare motive ce duc la sfarsitul relatiei

Cele mai populare motive ce duc la sfarsitul relatieiO relatie se poate termina din cel mai serios motiv sau din cel mai banal gest care nici nu te astepti sa apara in calea voastra. In general suntem crescute cu ideea ca vei intalni sufletul pereche cu care iti vei petrece restul zilelor pana la adanci batraneti. De aceea de fiecare data cand o relatie se rupe si o parte din inima ta se pierde.

1. Incompatibilitate: la unele cupluri indiferent cat de mult incearca sa fie pe aceasi lungime de unda, sa se accepte reciproc pentru ceea ce sunt, nu sunt compatibili. Reactioneaza, gandesc diferit, privesc lucrurile si consecintele altfel si mereu ajung sa se ciondaneasca si de la cele mai insignifiante motive. Si e greu sa fii cu cineva cu care in 80% din timp sunteti in contradictoriu.

2. Infidelitatea: Stim cu totii ca in general acesta este unul din motivele principale ale unei despartiri, nu pot sa adaug mai mult la acest subiect pentru ca fiecare stie ce poate sa insemne durerea provocata de iubitul tau si nici nimeni nu stie ce este in inima si mintea celui care insala si care ii sunt motivele.

3. Distanta: Stim bine ca nu este neaparat nevoie de sute de km sa te desparta de cineva ca sa nu te mai simti atasata de el. Exista si cazurile cand stai langa partenerul/partenera ta si sa te simti ca si cum ai sta langa un strain, o atmosfera incomoda ce nu face decat sa vrei sa fii in oriunde alt loc decat numai langa el/ea nu.

4. Chimia dispare. Orice cuplu este unit la inceput fie de dorinta, pasiune, dragoste nebuna, o atractie inexplicabila in ciuda diferentelor etc. insa cand chimia dispare si persoana de langa tine nu te mai atrage in niciun fel si tot ce te leaga este un atasament vag, lucrurile oricand pot incepe sa scartie.

5. Drumuri diferite: Uneori sunt acele cazuri cand desi exista iubire, respect, prietenie, sunteti in vieti cu destine diferite, cu trasee si scopuri ce nu au legatura unul cu celalalt si e greu sa gasiti timp pentru voi sau subiecte comune ce va pot mentine uniti cand totul in jurul vostru va trage in alte directii.

foto Northfoto

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu