Dragoste si Sex Relatii

De ce adora barbatii sexul oral?

De ce adora barbatii sexul oral?Este un subiect inca tabu si nu toate persoanele il pot accepta in viata lor intima, cu atat mai putin sa vorbeasca despre el. Este la libera ta alegere daca vrei sau nu sa citesti acest articol in continuare. Scopul abordarii acestei parti senzuale este doar pentru a aduce un pic de lumina intr-un colt intunecat, de care majoritatea persoanelor refuza sa vorbeasca.
            Asa cum barbatii nu pot intelege de ce femeile sunt atat de emotionale si plang la fiecare lucru induiosator si cum din orice actiune pot ele reusi sa dea nastere unei totale telenovele, nici femeile nu inteleg de ce barbatilor le place sexul oral. De cele mai multe ori, cand acest subiect vine in discutie, acesta este: fie ignorat, fie tratat cu superficialitate, ori presarat cu cateva glume ce in general se termina cu "barbatii sunt niste magari, care se gandesc doar la propriile lor nevoi".
 
Motivele pentru care barbatii sunt innebuniti dupa sexul oral:
–         in acele momente, el traieste cu impresia ca tu ii esti supusa, iar aceasta idee ii mangaie orgoliul atat de tare si ii umple pieptul de mandrie, incat simte ca e cel mai tare barbat de pe pamant.
–         aspectul vizual al femeii intr-o pozitie atat de vulnerabila ii da lui senzatie de dominatie, plus ca toti barbatii stiu ca o femeie nu accepta sa faca sex oral decat daca tine foarte mult la partener si asta ii dovedeste lui cat de mult inseamna el pentru tine, incat sa iti calci orgoliul pentru a-l satisface.
–         barbatul priveste sexul oral ca fiind lucrul care ii confirma ca este foarte atragator si irezistibil in pat pentru femeia de langa el, incat aceasta accepta sa ii fac aceasta placere.
–         pentru ca barbatii nu stiu in general sa isi exprime sentimentele si de cele mai multe ori apeleaza la tertipuri intime pentru a arata ce simt, iar faptul ca tu accepti sa faci sex oral inseamna pentru el ca tu il accepti cu totul in viata ta, trecand peste toate barierele intime dintre voi doi.
–         prin sex oral barbatul renunta cu totul la controlul pe care l-ar avea asupra ta, lasandu-se prada doar simturilor si placerilor pe care tu i le oferi, se va bucura de fiecare atingere, de fiecare gest al tau, de fiecare miscare si de cele mai multe ori il vei surprinde privindu-te, din simplu motiv ca ii place ce vede si ce simte.
 
Dar recunosc ca sexul oral nu este pentru toata lumea, nu este un lucru pe care il poti face doar din obligatie, doar pentru ca numai asa partenerul tau va fi multumit. Daca tu nu vrei asta, atunci nu trebuie sa accepti. Insa este important sa vorbesti despre asta cu cel pe care il iubesti, pentru a nu-l face sa se simta vinovat in vreun fel de alegerea ta.

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu