Dragoste si Sex Relatii

5 lucruri pe care le observa un barbat la o femeie

5 lucruri pe care le observa un barbat la o femeieCand un barbat iti cade cu tronc, incerci toate metodele pentru a-i atrage atentia, metode mai mult sau mai putin conventionale. Te sfatuiesti cu prietenele, meditezi si pui la cale tot felul de strategii pentru a te apropia de el, iar in tot acest timp trebuie sa ii dai lui senzatia ca nu tu esti cea care incearca sa ii atraga atentia. Ca prin minune, el va incepe sa te observe si sa te placa. Este o intreaga operatiune bine pusa la punct pentru ca o femeie sa intre sub pielea barbatului dorit.

Tipsuri: ce observa prima data un barbat la o femeie? pentru a va usura un pic munca de cucerire si pentru a fi sigure ca veti avea succes in incercarile voastre, cititi randurile de mai jos.
 
A.     Primul lucru pe care un barbat il observa la o femeie este parul. Daca este stralucitor, sanatos, mereu aranjat si iti incadreaza bine chipul, poti fi sigura ca asta ii va atrageadmiratia.
B.     Unghiile trebuie sa fie mereu perfect ingrijite si aratoase. Chiar daca sunt prea lungi sau prea cochete, nu te gandi ca el o sa aiba impresia ca nu esti harnica. Daca unghile tale nu sunt ingrijite, el niciodata nu va vrea sa te tina de mana, cu atat mai putin sa isi doreasca sa iti sarute mana.
C.     Picioarele: fetelor, fie ca va place sau nu, baietii se uita dupa picioarele lungi si frumoase si, fie ca sunteti de acord sau nu, un pantof cu toc mereu va reusi sa va ofere prestanta de care aveti nevoie, pentru ca va obliga sa va tineti spatele drept si sa aveti mersul unei feline.
D.     Buzele: mari, pufoase, colorate, astfel incat sa para ca o prajiturica, gata sa gusti pana la ultima firimitura. La fel ca ciocolata, buzele tale pot provoca dependenta. Ispiteste-l!
E.      Fundul: mereu cand vei intoarce spatele unui barbat, primul lucru pe care il va privi este fundul tau. Ai grija sa fii in cea mai buna forma!
 
      Nu este nevoie de strategii elaborate pentru a atrage atentia unui barbat, trebuie doar sa ai la indemna mereu un zambet perfect, o privire gingasa si discutii ce ii vor starni interesul. Nu renunta niciodata inainte de a fi incercat macar!

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu