Dragoste si Sex Relatii

Despartire prin sms

Despartire prin smsTelefonul mobil a devenit un obiect ce provoaca dependenta. Cu ajutorul lui transmitem informatii, barfe, cerinte, mesaje siropoase, iar noul trend este reprezentat de sms-urile cu ajutorul carora pui punct unei relatii.
 
De exemplu:
 
"Am trait impreuna multe momente frumoase, insa cred ca am ajuns la un punct cand nu mai avem ce sa ne oferim si ar fi mai bine sa mergem pe drumuri separate."
 
"Am nevoie de o pauza, simt ca in aceasta relatie ma sufoc. Nu esti tu de vina, eu sunt! O sa fii mai fericita fara mine in viata ta."
 
"M-ai rugat sa fiu sincer cu tine…vreau sa punem punct. Am intalnit pe altcineva. Te iubesc, insa ca pe o sora".
 
"Am sa fiu dur ca sa fiu sigur ca nu las loc de nici o speranta. Impreuna nu avem nici un viitor, consider ca nu esti persoana potrivita pentru mine, iar eu imi doresc cu totul altceva de la viata.."
 
De ce barbatii apeleaza tot mai des la sms-uri pentru a pune punct unei relatii?!

 
1.      Femeile au nevoie de o confruntare fata in fata pentru o despartire, doar asa vor putea trece mai departe emotional. Barbatii nu au nevoie de aceasta confruntare, de acest moment de incheiere, din punctul lor de vedere nu ii ajuta cu nimic. Ei vor doar sa puna punct si atat….fara discutii, fara scandal, fara plansete, fara intrebari de genul: de ce? Iar un sms pare metoda ideala pentru a evita toate lucrurile de care ei sunt inspaimantati.
 
2.      Sms-ul ii ofera ocazia sa actioneze acum, nu trebuie sa astepte pana sa te intalneasca, nu are scuza ca trebuie sa amane situatia. Pur si simplu tastezi si dai “send” odata ce esti hotarat.
 
3.      Sms-ul il ajuta sa nu cedeze in fata fostei iubite. Aceasta poate sa se foloseasca de tertipuri cum ar fi lenjerie sexi, cateva lacrimi, declaratii de genul: "esti iubirea vietii mele" sau "fara tine viata mea numai are sens", adauga niste ochi mari in combinatie cu un chip de ingeras si este tentat sa cedeze. Un sms il tine departe de aceste strategii si astfel samanta indoielii nu poate sa fie implantata.
 
Indiferent de strategia pe care o folosesti, o despartire va provoca aceeasi suferinta, iar metoda pe care o folosesti poate fi uneori considerata egoista, nepotrivita sau dura. Viata nu se desfasoara ca in filele unei carti de basm, insa finalul poate fi unul fericit, trebuie doar sa depasesti obstacolele pentru a ajunge acolo.

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu