Dragoste si Sex Relatii

Cum se comporta iubita ideala?

Cum se comporta iubita ideala?Fiecare barbat viseaza la iubita perfecta si fiecare femeie crede ca indeplineste toate criteriile pentru a primi acest “titlu”. Este oare adevarat? Ai calitatile unei iubite ideale?

Ca femei, intotdeauna avem obiceiul, atunci cand ceva merge rau intr-o relatie, sa dam vina pe partener! Nu conteaza cum, de ce sau cand, dar sigur el a fost cel care a adus supararea in cuplu. Ar fi bine, totusi, ca inainte de a-l critica, sa verifici daca nu cumva chiar tu ai gresit.

Regulile indeplinite de iubita ideala:

 

 1. – Stie cand sa cedeze. Cel mai important: stie sa cedeze chiar si atunci cand are dreptate, pentru ca e dispusa sa faca un mic compromis pentru binele relatiei;

 2. – Nu reactioneaza niciodata sub influenta nervilor si a impulsului. Stie sa isi controleze, inainte de toate, furia si abia apoi, cand e cu capul mai limpede, sa poarte o discutie.

 3. – O iubita ideala nu ii reproseaza ca nu mai este barbatul de care s-a indragostit, deoarece e constienta ca oamenii se schimba, evolueaza si se maturizeaza.

 4. – E constienta ca nimeni nu este perfect, nu ii poate cere iubitului sa faca imposibilul, nici ea nu este perfecta. El nu este Batman si ea nu e Catwoman.

 5. – Nu ii place de toti prietenii lui, dar stie sa ii accepte si sa fie diplomata cu ei. Inainte de a-i critica si de a-i judeca, va face tot posibilul sa ii cunoasca.

 6. – Doreste si face tot posibilul sa fie generoasa, nu se gandeste doar la nevoile ei, ci si la nevoile lui.

 7. – Chiar daca el este cel care a gresit, cea mai frumoasa dovada de dragoste din partea ta este sa-l sprijini in continuare.

 8. – O iubita ideala nu lasa sa treaca o zi fara sa isi vorbeasca si nu pretinde ca el sa faca primul pas, desi ea e cea care a gresit.

 9. – Inainte sa ii ceara sa fie romantic, ii arata chiar ea ce inseamna romantismul.

 10. – Fii loiala, fii prietena, fii iubita de incredere de care el are atat de mare nevoie.

 11. – Indiferent cat de ocupata esti sau cat de aglomerata este o zi, mereu iti vei face timp pentru el.

 

Nimeni nu iti cere sa fii iubita perfecta, insa poti face tot posibilul sa fii o iubita corecta si sa ai aceleasi asteptari si de la el!

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu