Auto-cunoastere Relatii

Esti in visele mele

Esti in visele melePentru o secunda erai aici, uitandu-te in ochii mei.

M-am trezit brusc, speriata, crezand ca am sa deschid ochii si am sa te vad langa mine. Intr-o fractiune de secunda am realizat ca sunt intre realitate si vis. M-am lasat pe pernele mari si am inchis pleoapele, tinandu-le strans, incercand sa mai prind un pic din visul ce te-a adus langa mine din nou.

Visul mi-a reamintit de confortul si linistea pe care le simteam atunci cand erai langa mine. Pentru o clipa, parca nimic nu se intamplase, eram doar noi doi, traind frumos.

Licarirea din ochii tai m-a facut sa simt acei fluturasi in stomac, care zburau in toate directiile.

Zambetul tau strengar mi-a readus aminte de toate glumele si rasetele noastre, care parca rasunau ca un ecou pe care doar noi il auzeam, de care doar noi doi ne indragosteam.

Te-am vazut pentru o clipa in vis si a fost cel mai frumos cadou primit. Pentru o secunda am putut sa-ti simt parfumul, care ma electrocuta de fiecare data, si atingerea, care ma readucea la viata.

In aceasta dimineata mi-am amintit cat de fericita eram in bratele tale, cum grijile parca nu mai existau, cum responsabilitatile dispareau in vant. Acest vis efemer mi-a adus aminte cat de mult imi este dor de tine.

In aceasta dimineata te-am visat si a fost epic, apoi m-am trezit si realitatea si-a facut simtita prezenta.

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu