Dragoste si Sex Relatii

Primul an de relatie!

Primul an al relatiei voastre este unul extrem de important. Este prima caramida a unei legaturi frumoase, sanatoase si puternice, este baza unui viitor cat mai lung si fericit. In toata aceasta frumoasa perioada de inceput, cand zambetul aproape nu iti pleaca de pe buze si fluturasii zboara nestingheriti prin stomac, se vor intampla cateva lucruri.

Ii vei cunoaste familia si prietenii, va veti obisnui unul cu celalalt si veti invata cum sa traiti impreuna in functie de tabieturile fiecaruia.

Incearca pe cat posibil, in primul an, sa evitati certurile. O sa aveti suficient timp dupa aceea pentru tot felul de discutii, asa ca nu va grabiti sa ajungeti acolo prea curand.

E important sa va complimentati si sa incercati mereu sa va surprindeti placut. Primul an trebuie sa fie cel mai distractiv, cel mai plin de viata.

Cand aveti fiecare cate o mica realizare, este necesar sa va sustineti si chiar sa va laudati. Sprijiniti-va si bucurati-va impreuna de succesele voastre!

Si nu uita: este esential sa va petreceti timp si cu prietenii vostri. E un pic mai dificil la inceput, dar nu trebuie sa uitati de ei.

Nu va grabiti sa deveniti adulti in relatie. Fiti bucurosi impreuna, radeti cat de des puteti, faceti toate nebuniile posibile, oferiti-va timp sa vorbiti cu orele si sa dansati pana la miezul noptii. Pentru ca o relatie sa fie una de succes, si inceputul ei trebuie sa fie la fel de frumos si incantator, incat sa iti doresti sa petreci cu persoana respectiva cat mai multi ani.

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu