Dragoste si Sex Relatii

Cum scapi de un fost iubit


Relatii - Cum sa scapi de vechiul iubit

Dragostea vine … dar in unele cazuri mai si pleaca, si indiferent de ceea ce faci nu o mai poti reaprinde si daca ramai alaturi de acea persoana nu faci decat sa te supui unui chin prelungit.

1. Momentul cel mai dificil va fi atunci cand va trebui sa spui STOP si nu vei sti cum sa faci asta in asa fel incat sa nu il ranesti sau sa te ranesti prea tare … nu exista modalitate prin care sa poti evita acest lucru …

Prima etapa: Se pot intampla doua lucruri cand ii spui adio:

1. Reactioneaza prin a-ti reprosa sau a te intreba ce s-a intamplat, de ce vrei sa pui punct relatiei, de ce nu vrei sa lupti pentru voi si sa nu renunti asa usor…

2. Sau va incerca sa faca pe barbatul macho si sa iti spuna un simplu OK, iar tu sa fii lovita direct in orgoliu pentru ca nu te-ai astepta la asa ceva … insa trebuie sa te mentii tare, sa zambesti, sa ii dai un pupic pe obraz si sa iti vezi de viata ta, nu trebui sa il lasi sa vada ca te-a deranjat. A doua etapa: Momentul de dupa, cand acesta se gandeste mai bine si incepe sa te caute insistent si sa traga de tine prin orice metoda pentru a te recuceri … insa tu nu mai vrei.

1. Poti sa ai o discutie serioasa si diplomata cu el in care ii poti explica cat se poate de frumos ca nu mai vrei sa fiti impreuna.

2. Este important sa nu mai mentii legatura cu el indiferent cat de buni prieteni ati fost deoarece nu vei face decat sa ii oferi sanse pe care el sa le interpreteze ca si cum ar mai avea o sansa cu tine. Deci daca relatia s-a rupt, rupta sa fie.

3. Fara discutii prin telefon, sms, email, messenger, s-a terminat si el trebuie sa inteleaga asta, este neaparat nevoie de o perioada in care sa nu mentineti legatura pentru a va putea obisnui cu situatia si pentru a avea libertate si timp de a va vindeca. Daca vezi in fiecare zi persoana care ti-a provocat suferinta cum sa treci peste, cand este ca o readucere aminte de fiecare data cand ochii vostri vin in contact?

4. Insa daca situatia continua si vezi ca nu poti scapa in nici un fel, sunt metode mai dure si care ranesc insa tu stii ca asa el iti poate da drumul; ii poti spune simplu ca te-ai indragostit de altcineva si ca ocupa foarte mult loc acum in viata ta (chiar daca acest lucru nu este neaparat adevarat), uneori minciunile bine plasate te pot scoate din situatii in care nu mai doresti sa te afli.

foto © Northfoto

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu