Dragoste si Sex Relatii

Punctul U


Viata de cuplu

Dacă vorbim despre sexualitatea feminină este inevitabil să nu abordăm punctul G, acel locuşor care le dă atâta bătaie de cap bărbaţilor şi atâta plăcere femeilor. Nu ştiu dacă ai auzit, dar mulţi bărbaţi se plâng de faptul că femeile sunt extrem de pretenţioase şi greu de mulţumit şi preferă să treacă la o altă parteneră, mai puţin exigentă decât să-şi recunoască propria lipsă de pricepere.

Există multe situaţii în care, din necunoaştere sau din nerecunoaştere, multe relaţii promiţătoare se sfârşesc doar din lipsa de comunicare eficientă în pat. Subiectul este inepuizabil aşa că îl vom mai aborda de-a lungul timpului, apelând şi la ajutorul vostru, pe care vă rugăm să ne adresaţi întrebări sau să ne daţi sugestii în acest sens.

De data asta vreau să mă refer doar la un nou punct descoperit de sexologi şi care produce plăcere femeii, punctul U. Mult mai uşor de găsit, de această dată, situat pe suprafaţa din jurul orificiului urinar (despre existenţa căruia mulţi bărbaţi nici măcar nu au habar) şi care poate fi stimulat cu degetele sau în timpul sexului oral. Bărbaţii nu vor afla despre existenţa acestei zone dacă nu se informează şi este foarte probabil să nu o facă pentru că ei se consideră atoatecunoscători de la natură în materie de sex, aşa că vă rog pe voi să le atrageţi atenţia în acest sens şi vă amintesc un lucru: oricând, oriunde şi oricum bărbatul va atinge orgasmul dacă face sex aşa că nu-l menaja ci cere-ţi şi tu drepturile!

foto © Northfoto

Raluca Alupoaie

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu