Dragoste si Sex Relatii

Te iubeste sau nu Valentinul tau?


Ziua indragostitilor - Cum pregatim dormitorul pentru Sf. Valentin

Nu intotdeauna femeile sunt rationale cand vine vorba de a evalua profunzimea de sentimente si afectiunea sincera ale partenerului fata de dansele, si e bine sa te mai ghidezi cateodata si dupa niste reguli universal valabile ca sa nu ajungi sa iti chinui iubitul inutil sau sa te chinui singura cu tot felul de temeri si idei fixe.

1. Un barbat interesat in tot ceea ce faci, care se preocupa constant de toate aspectele care privesc viata si fericirea ta cu siguranta te iubeste sincer si ar trebui sa i se raspunda pe masura.

2. Dorinta de a petrece cat mai mult timp impreuna, fie si stand de pomana, fara a face nimic deosebit, este de asemenea un semn clar ca el te iubeste mai mult decat orice altceva.

3. Memoria sa nealterata de trecerea timpului si felul in care isi aduce aminte de toate detaliile importante ale relatiei voastre este un alt indiciu care spune ca partenerul nu a incetat sa te iubeasca de-a lungul anilor.

4. Abilitatea partenerului de a te face sa razi chiar si in momentele tensionate sau modul in care te intuieste inainte de a spune ceva sunt semne evidente de dragoste, el preferand sa fie astfel una cu tine si sa se puna constant si in pielea ta pentru a iti intelege mai bine trairile.

5. Cadourile marunte, dar constante, si gesturile dese de atentie si afectiune arata fara putinta de tagada dragostea partenerului tau fata de tine.

6. Contactul vizual permanent si multumirea prezenta pe chipul sau de fiecare data cand i se permite sa te urmareasca facand lucruri obisnuite sunt si acestea semne ale dragostei sincere.

7. Prezentarea cu placere si lux de amanunte a faptelor sau intamplarilor tale in fata familiei si a prietenilor comuni denota de asemenea dragostea partenerului.

8. Disponibilitatea sa de a renunta la alte probleme stringente pentru a-ti raspunde mai intai de toate tie arata clar afectiunea si interesul sau nealterat pentru fericirea ta.

9. Dorinta de a te cunoaste mereu mai in profunzime, intrebarile frecvente care incearca sa aduca mai multa lumina asupra unor trasaturi ale personalitatii tale precum si placerea de a comunica cat mai des posibil sunt semne de dragoste.

10. In sfarsit, dorinta sexuala pe care o manifesta constant in relatia cu tine, placerea actului sexual prelungit sau repetat, preludiul sexual si tot ceea ce tine de acest plan sunt mai mult ca sigur dovezi ale dragostei pe care ti-o poarta.

foto © Northfoto

Lucia Mihailescu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu