Dragoste si Sex Relatii

Factorii care omoara apetitul sexual!

Factorii care omoara apetitul sexual!

Cand ai chef de sex, acesta poate fi magnific, dar cand pofta scade, actul intim pare doar alta indatorire pe ordinea zilei, care trebuie indeplinita fara nici un fel de satisfactie.
            Este perfect normal sa nu ai chef de sex non-stop, nu suntem iepurasi alimentati cu baterii Duracell si gata de actiune. Viata e mult mai complicata, dar sunt si cativa factori principali care pot “asasina”cheful pentru sex.
 
            Nu ai suficient timp:
Pur si simplu, simti ca nu ai timp pentru sex. Munca poate fi foarte solicitanta si uneori chiar o continui acasa. Mai adauga niste telefoane, raspunde la cateva e-mailuri, fa curatenie, pregateste mancare, spala rufe… Pana ajungi la sex, deja nu vrei decat sa dormi. Asemenea situatii intervin cu usurinta in viata ta intima.
 
            Stresul:
Problemele, fie de la serviciu, fie in urma unor discutii mai aprinse cu o prietena, sau proiectele care mai mult te consuma decat iti aduc succes, problemele de cuplu, care necesita atentia ta, pot sa-ti impovareze umerii intr-atat de mult incat, chiar daca faci sex, nu te poti bucura de el. Mintea iti este inundata de griji si nu mai poti profita de micile placeri intime de care ai nevoie.
 
            Conflicte nerezolvate:
            Un alt factor sunt problemele de cuplu. Fie partenerul te-a dezamagit, fie te simti tradata, neiubita, nu ti se acorda atentia sau alinturile pe care ti le doresti, fie partenerul a sters cu buretele o situatie pe care tu o considerai importanta… Toate iti pot anihila dorinta de a mai imparti cu el patul.
 
            Complexele:
            Faptul ca tu, poate, te consideri neatragatoare nu inseamna ca el te vede la fel. In ochii lui esti cea mai frumoasa femeie. Ideea ca tu nu ai incredere in corpul tau poate duce la un total esec in pat pentru amandoi. Te vei simti prea complexata, prea intimidata de ce gandeste despre cum arati, dar si ingrijorata ca nu vrei sa puna mana pe burtica ta. Iar el, vazandu-te mai mult stresata decat fericita, nu se va putea implica cine stie ce. Te va vedea atat de crispata, incat va prefera sa renunte repede ca sa nu te supere. Si asa ramaneti amandoi nesatisfacuti si suparati.

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu