Dragoste si Sex Relatii

“Come to the dark side, we have cookies”

"Come to the dark side, we have cookiesDaca vrei ceva cu adevarat atunci nimic nu trebuie sa te opreasca in a obtine acel ceva, iar daca ajungi intr-un final sa obtii lucrul pe care ti l-ai dorit insa iti sunt dezamagite asteptarile atunci pune-l frumos in vitrina si treci la urmatoarea piesa.

Astazi vom vorbi despre cum este sa fii rea, sa fii egoista si sa te gandesti numai la tine pentru o perioada. Si daca poti sa judeci, sa ai si propriile pareri, chiar daca acestea nu le convin celor din jur, daca poti sa fii dura si indiferenta atunci cand asta simti.

Cred ca ai trecut prin momente cand ai simtit ca ai ajuns la limita in a fi buna, intelegatoare, prietenoasa, tot timpul acolo pentru altii, jucand rolul naivei atunci cand stiai exact ca doar se profita de pe urma ta si nezicand nimic doar pentru ca voiai intr-un mod subconstient sa faci in continuare bine.

Cred ca ti-ai castigat dreptul sa ai un moment in care sa te gandesti doar la tine. De ce? Pentru ca daca tu nu o faci, nimeni in locul tau nu o va face. Daca ai ceva de spus, spune, iar daca nu vrei sa mai spui nimic pentru ca simti ca ai pierdut ceva ce niciodata nu ai avut, iar e ok. Nu incerca sa fii perfecta, sa fii pe placul celor din jurul tau, construind o imagine care sa fie acceptata de public.

Ai dreptul:

– sa fii rea cand vrei;
– sa spui ce te doare;
– sa intorci spatele fara ca macar sa te mai uiti odata inapoi.
– sa nu ierti, sa nu uiti;
– sa tipi;
– sa ignori chiar si atunci cand iti este dor;
– sa reprosezi atunci cand te simti folosita;
– sa mergi mai departe fara remuscari;
– sa nu accepti sa fii pe locul II.

Ai dreptul sa lupti pentru tine chiar daca armele folosite nu sunt tocmai cele ideale si nimeni nu are dreptul sa judece metodele cu care tu incerci sa reconstruiesti ceea ce ei au daramat.

foto Northfoto

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu