Auto-cunoastere Relatii

Cine garanteaza fericirea unei relatii?

Cine garanteaza fericirea unei relatii?Nimeni si nimic nu iti poate garanta fericirea unei relatii. Totul se rezuma la faptul ca risti si daca esti suficient de norocoasa poate tragi lozul cel mare si esti cu sufletul pereche. Asta este adevarul, uneori poti petrece o luna cu o persoana si sa realizezi ca el este ce iti doresti iar alteori iti trebuie ani de zile sa constientizezi ca cel langa care esti nu mai este ce vrei. Crestem, ne maturizam, ne schimbam, uneori poate atat de mult incat persoanele care ajungem sa fim nu mai pot fi recunoscute.
    
Si da, sunt acele relatii fie traite de tine, fie privite de la distanta, traite de alte persoane, in care se vede clar compatibilitatea si fericirea dintre ei. Le admiri, le apreciezi si iti ofera increderea si speranta ca undeva, candva, vei intalni acea persoana care te va face sa te simti completa. Insa secretul consta in a nu renunta la tine, la viata, la iubire. Nu renunta sa risti si sa crezi in ceea ce e frumos si in ceea ce destinul iti poate oferi.
    
Unul dintre lucrurile pe care trebuie sa le stii este sa nu renunti niciodata fara o lupta pentru persoana iubita. Sa nu ai regrete mai tarziu ca nu ai facut tot posibilul pentru a tine iubirea voastra in viata. Invata sa fii sincera cu tine si cu ceea ce iti doresti, nu pierde timpul si nu te amagi.

Cine iti garanteaza fericirea? De cele mai multe ori cam 60% din fericire ti-o garantezi chiar tu insati, restul depinde de alti factori pe care nu avem cum sa ii influentam. Fii o luptatoare, este tot ce iti zic. Nu iti ascunde dorintele, gandurile, nu trece cu vederea gesturile de iubire pe care le primesti, nu iti ascunde idealurile, tinteste sus, pastreaza-ti personalitatea, taria de caracter in viata, fara sa te schimbi in functie de nevoile altor persoane, lupta pentru ceea ce iti doresti. Lasa "Nu pot" undeva ascuns intr-o cutie si imbratiseaza "Vreau" cu toata puterea ta.
    
Cursul vietii e simplu, cand te ranesti toti factorii din jurul tau te ajuta sa te vindeci. Uneori raman cicatrici  pe care nu poti decat sa le privesti si sa iti aduci aminte de o imagine care acum se vede vag ca prin ceata in albumul tau intreg de amintiri, este doar o fila peste care treci in favoarea altor amintiri ce iti pun zambetul pe buze.

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu