Auto-cunoastere Relatii

Cine castiga: cel care paraseste sau cel care iubeste?

Toti incepem optimisti si increzatori o relatie. Orice pare posibil, multe usi se deschid, toate oportunitatile sunt doar la o atingere distanta, iar fericirea ta este ascunsa in ochii lui.

Relatia este, de multe ori, asa cum o construiti impreuna. Poate fi memorabila, nemuritoare, cu momente magice, cu situatii pline de zambete si fericire. Pe de alta parte, poate fi confuza, nebunatica, un haos de sentimente si actiuni. Iar in ultima instanta poate fi o relatie usoara, confortabila, cu momente si bune, si rele, a carei rutina iti aduce o oarecare stabilitate.

Indiferent in care dintre situatiile de mai sus te regasesti, daca esti fericita, daca stii ca devii mai buna alaturi de el, atunci nimic altceva nu mai conteaza.Cine castiga: cel care paraseste sau cel care iubeste?

In anumite situatii, insa, vine acea clipa. Acel moment cand totul se prabuseste in jurul tau, cand el se trezeste sa iti spuna ca te paraseste. Motivul? Nici nu conteaza. Ce conteaza este consecinta sigura, aceea ca el nu va mai fi langa tine de a doua zi… Si iti storci mintea incercand sa afli raspunsuri.

Raspunsul la intrebare e simplu.

"Cum a fost sa realizezi ca ai trait o minciuna?"

"Eu cred ca el a trait atata vreme in minciuna, nu eu. Eu am trait o frumoasa poveste de dragoste."

Exact asa trebuie sa privim sfarsitul unei relatii. Trebuie sa o apreciem pentru ceea ce a fost, sa tinem amintirile frumoase aproape. Nu trebuie sa arunci la gunoi clipele in care ai fost cea mai fericita femeie. Deschide-ti inima las-o sa iubeasca din nou!

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu