Familie Relatii

De Ziua Internațională a Familiei, petrece mai mult timp cu cei dragi!

De Ziua Internațională a Familiei,  petrece mai mult timp cu cei dragi!15 mai este ziua care ne reamintește importanța timpului petrecut acasă și, în special, a celui pe care îl acordăm familiei. Astăzi, de Ziua Internațională a Familiei, trebuie să ne bucurăm de activitățile petrecute alături de cei dragi: fie că suntem în parc sau ne uităm la un film acasă, important este ca timpul pe care îl avem să îl dedicăm în totalitate familiei.
 
Astfel, Arctic ne oferă o soluție pentru a reuși să ne bucurăm de cât mai mult timp cu cei dragi, fără să ignorăm treburile casnice. Mașina de spălat rufe Arctic AFD7000A++ este perfectă, deoarece ne ajută să economisim atât resurse cât și timp prețios, datorită funcțiilor special create.
EcoHeater, rezistența acoperită cu un strat de nichel, diminuează semnificativ consumul de energie în timpul încălzirii apei, reducând cu 40% depunerile de calcar și asigurând o protecție mai eficientă împotriva coroziunii. În plus, funcția EcoWash permite spălarea impecabilă a rufelor chiar și cu apă rece, făcând astfel economie de energie de până la 80%.
 
Mai mult decât atât, mașina de spălat rufe Arctic AFD7000A++ are certificare Woolmark Silver, care asigură spălarea eficientă a articolelor din lână, cașmir sau alte țesături delicate.
 
Special gândită pentru întreaga familie, Arctic AFD7000A++ are o capacitate de încărcare de 7kg și face parte din clasa energetică A++ ceea ce ne ajută să facem o economie suplimentară de energie.
 
Petrece mai mult timp în familie și lasă-ți hainele în grija Arctic!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ecaterina Virgolici

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu