Dragoste si Sex Relatii

“Iubita mea mi-a dat voie sa o insel!”

"Iubita mea mi-a dat voie sa o insel!"Nu de mult m-am intalnit cu un prieten drag la o cafea. Nu ne vazuseram de ceva vreme. Ne stim de cand eram mici si rontaiam acadele ori ne dadeam in topogan. M-a sunat si mi-a zis ca vrea sa se sfatuiasca in legatura cu o problema importanta. M-am speriat. Am crezut ca e bolnav ori ca are o problema. Deja imi faceam tot felul de scenarii, care de care mai nebunatice. Nici nu s-a asezat bine omul, ca eu l-am si intrebat: “Ce s-a intamplat?

Este intr-o relatie de 3 ani. A inceput frumos, dragoste cat cuprinde, amintiri incredibile la asfintit de soare, bronz pe plajele din Grecia. S-au sprijinit reciproc de cate ori a fost nevoie. In ultima vreme, insa, a realizat ca iubirea din inima lui s-a cam stins.

Atunci cand o priveste, vede o prietena draga, pentru care ar face orice, dar nu mai simte pasiunea si dorinta de a construi ceva impreuna, nu-si mai vede viitorul alaturi de ea.

E un baiat de nota 10. Nu ar face lucruri ticaloase pe la spate, de aceea a ales sa vorbeasca cu ea despre ce simte. Din pacate, ea nu are cum sa-l inteleaga. Il iubeste enorm de mult, nu vede pe nimeni altcineva in viata ei, considera ca a investit prea mult timp si prea multe sentimente ca sa-i dea drumul. I-a spus ca poate sa tipe la ea, sa o trimita la cratita, sa-i ceara sa fie gospodina intruchipata, sa renunte la prietenele ei (daca il deranjeaza)… chiar s-o insele, daca ar considera ca de asta are nevoie.

Intrebarea lui pentru mine a fost: Ce sa fac ?

Nu ai voie sa o inseli atat timp cat sunteti impreuna. Nu e corect nici fata de tine, nici fata de ea. Daca tu simti ca sentimentele tale s-au schimbat, atunci alegerea corecta este sa te desparti inainte de a face altceva. In plus, ai nevoie de timp ca sa-ti dai seama ce vrei. Daca te desparti, iar dupa doua saptamani realizezi ca o vrei inapoi, ca ea este sufletul tau pereche? Vei regreta ca ai inselat-o!

Nici nu intra in discutie sa o inseli, chiar daca ai permisiunea ei. In disperarea de a te tine langa ea – te iubeste atat de mult, incat pune interesul tau pe primul loc – nu vede cat de mult va fi ranita. Iar daca tu ai iubit-o cu adevarat, o vei respecta pana la capat si nu vei face acel pas gresit.

Trebuie sa-ti respecti relatia pana la final, indiferent cat de dureros este. Macar atat putem face in amintirea sentimentelor care au existat la un moment dat…

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu