Dragoste si Sex Relatii

Cine ar trebui sa plateasca la intalnire?

Inca mai crezi ca e datoria unui barbat sa achite consumatia atunci cand iesiti in oras sau faceti cu randul?
 
Traim intr-o era foarte moderna, in care femeia vrea o cariera, are proprii bani, este independenta si nu are nevoie de un barbat pentru a-si indeplini toate dorintele.
Cu toate acestea, majoritatea prietenelor si cunostintelor mele au spus ca “la primele intalniri, ba chiar si cand relatia se indreapta spre ceva serios, barbatul trebuie sa suporte cheltuielile”, adica iesitul la cinema, cafenea, restaurant, club, excursii etc.
Deci, in ciuda faptului ca femCine ar trebui sa plateasca la intalnire?eia are bani, tot se asteapta ca el sa plateasca la inceput! De cele mai multe ori, se intampla acest lucru, intrucat astfel femeia se simte alintata si pretuita de barbatul de langa ea.
Putine sunt femeile care apreciaza barbatii dornici sa imparta nota de plata de la prima intalnire. Cu siguranta, o a doua intalnire nu va mai exista.
Potrivit opiniei unor barbati, femeile vor doar sa profite de ei, insa daca sa platesti o masa sau o cafea pentru cineva nu inseamna ca respectivul om e materialist. Inseamna ca tu esti un gentleman si vrei ca femeia de alaturi sa se simta speciala.
In plus, daca relatia trece de a treia intalnire, fetele isi schimba atitudinea si vor incepe si ele sa achite din consumatie, pentru ca au bun simt, dar si pentru ca vor sa-si impresioneze barbatii.
 
Care este varianta corecta?
Sa plateasca el, sa platesti tu ori sa fie nemteste? Depinde de la cuplu la cuplu. Unii barbati nici nu vor sa auda ca tu sa platesti la prima intalnire, iar altii aproape ca iti vor smulge banii din portofel. De asemenea, depinde si de firea ta ca femeie. Poate ca nu vrei sa te simti datoare si ti-ar placea sa-ti achiti singura propria consumatie.
Cred insa ca fiecare fata, macar la prima intalnire, isi doreste alaturi un barbat care sa stie sa o trateze cu respect si sa se comporte ca un gentlemen!

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu