Dragoste si Sex Relatii

Tipsuri pentru prima intalnire!

Tipsuri pentru prima intalnire!Emotiile de la prima intalnire pot fi extrem de sufocante! Pentru ca, desi esti fericita ca mergi la intalnire, te incoltesc indoielile si temerile!

In primul rand, respira profund! Cu cat te gandesti la toate lucrurile rele care s-ar putea intampla, cu atat ispitesti universul, iar ele chiar vor avea loc.
Gandeste pozitiv! Incearca sa iti ascunzi emotiile si inainteaza pas cu pas, fara graba, fara asteptari si fara sa despici firul in patru inainte de a iesi pe usa!
E important sa te simti bine. Trebuie sa te imbraci cu ceva in care te simti confortabil, dar care iti scoate in evidenta atuurile. Foloseste si putin make-up. Acesta iti poate ascunde roseata din obraji.
O prima intalnire poate fi catastrofala, inceputul unei frumoase prietenii sau al unei relatii de dragoste!
Daca iti doreste o relatie, evita sa faci cateva lucruri:
 
Facebook!
Cu siguranta, verifici destul de des aceasta aplicatie (cu totii o facem,) insa pe cat posibil, la o prima intalnire, este absolut obligatoriu sa iti ascunzi telefonul, pentru a nu fi tentata sa-l tot verifici. Daca iti place tipul, sigur nu vrei sa-i lasi impresia ca esti o tipa obsedata de viata virtuala.
 
Nu monopoliza discutia!
Stim bine ca baietii nu sunt chiar cei mai buni ascultatori! Iar daca doar tu vorbesti la intalnire, inseamna ca deja este o problema. Include-l in conversatie, pune-i intrebari, ofera-i replici pline de umor, care il vor tenta sa-ti raspunda.
 
Fara alcool!
Chiar daca pare tentant, matur sau cool, sa stii ca un baiat judeca, chiar daca spune ca nu. Evita sa bei la o prima intalnire. Nu conteaza ca e vorba de cocktail, vin sau o simpla bere. Limiteaza-te la un suc, cafea, ceai sau apa cu lamaie! Daca va fi si o a doua intalnire, atunci vei putea servi ce iti doresti.
 
Nu este un interviu!
In primul rand, nu esti un detectiv, deci nu il incolti cu o sumedenie de intrebari mult prea insistente si personale pentru o prima intalnire. Momentan testati daca este chimie intre voi, nu daca sunteti compatibili pe toate planurile. Sunt deplasate intrebarile de genul: “Cu cate femei te-ai culcat pana acum?”, “Care sunt planurile tale pentru urmatorii 5 ani?”, “Crezi ca vom avea un viitor impreuna?”.
 
Pentru o prima intalnire, conversatia trebuie sa fie usoara, relaxata, sa va simtiti bine impreuna si atat. Iar daca exista chimie, cu siguranta, va fi si o a doua intalnire.
 
Sfat: Daca, dupa primele 10 minute, deja nu mai vrei sa fii acolo, indiferent de motiv, nu iti place tipul, nu iti place cum vorbeste, cum se comporta etc., atunci orice scuza e buna pentru a pleca! Nu e nevoie sa stai la o intalnire la care nu te simti confortabil.

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu