Auto-cunoastere Relatii

El vrea o relatie serioasa?

El vrea o relatie serioasa?Cum iti dai seama daca el vrea o relatie serioasa si de lunga durata cu tine?
 
In primul rand, trebuie sa iti asculti instinctul. Daca el iti sopteste ca e barbatul potrivit tie, de cele mai multe ori asa este.
Cele mai bune lucruri intr-o relatie sunt cuvintele, comunicarea. O intrebare cinstita si corecta te poate ajuta sa eviti o multime de jocuri si timp pierdut. Asadar, il poti intreba pe sleau daca intentiile lui in ce te priveste sunt serioase sau nu!
 
De cele mai multe ori nu punem aceasta intrebare, fie din cauza timiditatii, fie de teama a ceea ce vom auzi. Barbatii insa sunt niste specimene care pot fi citite destul de usor, daca stii exact dupa ce sa te uiti. Noi iti venim in ajutor cu cateva detalii esentiale:
 

  1. Iti face cunostinta cu prietenii si familia lui

Doar un barbat cu intentii serioase face acest lucru, pentru ca isi vede viitorul alaturi de tine si pentru ca te place atat de mult, incat vrea sa se laude la toata lumea cu tine. Un barbat cu intentii indoielnice mereu te va tine ascunsa de ochii lumii.
 

  1. Te duce in locurile lui favorite

Face acest lucru pentru ca vrea sa cunosti o parte din el, o parte din personalitatea lui, pentru ca doreste sa placi si tu locurile pe care el le iubeste.
 

  1. Te include in planurile de viitor

Cel care te iubeste te vede in viitorul lui. Vrea sa mergeti impreuna in excursie, sa lucrati la un proiect, sa demarati un plan etc.
 

  1. Te tine de mana in public

Un barbat care te doreste alaturi va fi mandru de femeia lui si nu se va rusina de ea nici o clipa. In plus, nici prin cap nu-i va trece sa nu o tina de mana. Tocmai pentru ca o iubeste si pentru ca doreste ca toata lumea sa vada ca ii apartine, o va tine de mana.
 

  1. Tine minte mici lucruri care iti plac

Stie ca iti place un anumit tip de ciocolata, stie ca adori sa mergi la munte ori ca nu suporti ciupercile in mancare. Un barbat care iti cunoaste tabieturile este un barbat mereu atent la nevoile tale si care vrea in continuare sa te descopere.
 
Dragostea nu este stiinta, nu poate fi definita, nu poate fi rezolvata, nu poate fi prevazuta si, cu atat mai putin, nu poate fi controlata. Sigur e un singur lucru: meriti sa ai alaturi de tine un barbat care te iubeste si care te pretuieste.

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu