Familie Relatii

Cele mai neobisnuite cinci nume de copii

Cele mai neobisnuite cinci nume de copiiApple, Blue Ivy si North West sunt doar cateva dintre numele pe care celebritatile de la Hollywood au ales sa le puna prichindeiilor pe care i-au adus pe lume.
Pe langa alimentatie, haine sau stil de viata extravagant, multe vedete aleg ca nou-nascutiilor sa poarte nume care mai de care mai neobisnuite. Printre ele se numara:

Bear Winslet. Kate Winslet, celebra actrita britanica care este casatorita cu Ned Rocknroll, a ales ca micutul sau sa poarte numele de Bear (urs).  De asemenea, Kate mai are alti doi copii pe care i-a botezat Mia Honey si Joe Alfie.


Harlow y Sparrow Madden. Nicole Richie si Joel Madden au ales, pentru cei doi copii ai lor, doua nume pe cat de intresante, pe atat de neobisnuite: Harlow si Sparrow.

Kingston si ZumaNesta Rock Rossdale. Celebra cantareata Gwen Stefani si sotul ei, Gavin Rossdale, au optat ca fiul lor cel mare sa se numeasca Kingston, insa imaginatia lor a fost incredibil de mare atunci cand si-au botezat unul dintre copii Zuma Nesta Rock.

Bronx Mowgli Wentz. Fiullui Ashlee Simpson si al lui Pete Wentz, poarta unul dintre cele mai neobisnuite nume: Bronx Mowgli.

Sunny Sandler. Fiica cea mare a lui Adam Sandler se numeste Sadie, iar cea mica, Sunny.
 

Stefan Tatiana

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu