Dragoste si Sex Relatii

Femeile simt nevoia de “finalitate”!

Femeile simt nevoia de "finalitate"!O relatie poate insemna totul pentru cineva, astfel ca socul despartirii este la fel de mare, indiferent ca e vorba de o legatura de cateva luni sau de cativa ani!
 
Majoritatea femeilor nu pot intelege cum un barbat, dupa cateva intalniri sau chiar dupa o relatie de lunga durata, nu mai da nici un semn. Nu raspunde la telefon, nici la sms-uri si incearca sa te evite cat se poate de mult… Ca si cum nimic nu ar fi contat!
OK! Considera ca nu mai merg lucrurile intre voi, dar nu poate sa spuna ceva? Vrea sa se desparta? Nu te mai iubeste? Vrea altceva? Nu vrea o discutie finala?

 Raspunsul e simplu: Nu! Nu vrea o discutie finala!

Pentru un barbat, lucrurile sunt simple, noi le complicam. Cand vrea sa rupa o relatie, o rupe. Nu se intinde prea mult la discutii si nici macar nu are nevoie de ele. E scris in ADN-ul lor. Cand considera ca nu mai au nimic de oferit sau cand vor altceva, merg mai departe fara discutii, fara confruntari, fara “Hai sa vorbim!”.
 
O femeie, insa, simte nevoia sa caute motive, sa justifice ceea ce s-a intamplat, sa afle adevaratul motiv, sa despice firul-n patru! Un barbat nu este de aceeasi parere.
 
Singura ta solutie este sa-i pui tu capat relatiei. Nu te mai chinui sa afli raspunsuri, mergi mai departe si lasa-ti inima sa se vindece departe de el si de acuzatiile sau cuvintele lui. Lasa totul in urma. Daca el nu vrea sa comunice, de ce tii mortis sa-ti bati tu gura degeaba?
 
Wake up… and MOVE ON!

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu