Dragoste si Sex Relatii

Ca sa castigi, nu trebuie sa renunti niciodata!

Fii curajoasa sa fii cine esti!Cine esti tu este ceea ce conteaza si ceea ce te face sa fii speciala. Personalitatea te defineste; caracterul iti confera unicitate, este acel ceva care ii face pe unii oameni sa le fie "dor de tine". Asa ca nu te schimba pentru nimeni. Fii curajoasa sa fii cine esti!

Viata are urcusurile si coborasurile ei. Niciodata sa nu uiti ca, uneori, trebuie sa lasi totul deoparte fara nici o rusine, fara nici un regret si sa te bucuri din plin de fiecare moment. Traiesti o data, asa ca traieste din plin!

 Uneori, destinul parca are o minte proprie. Oricat ai incerca sa te opui, nu reusesti sa schimbi mersul lucrurilor. Iar daca iti pune piedica si cazi, te ridici, te scuturi de praf si mergi mai departe. Daca iti ridica un munte in fata, te echipezi cu bocancii potriviti si incepi escaladarea. Daca da nastere unui ocean, inarmeaza-te cu multa rabdare si incepe sa inoti. Ca sa castigi, nu trebuie sa renunti niciodata.
 
Cand vine vorba de alegeri, e simplu. Fa alegerea pe care, indiferent daca e rea sau buna, stii bine ca nu o vei regreta. Cel mai greu in viata este sa acceptam ca avem regrete, ca nu am facut ce trebuia din cauza fricii, a rusinii, a dorintei de a nu gresi si de a nu fi judecati.
 
Lucrurile se vor intampla oricum. Unii oameni vor veni in viata noastra, altii vor pleca. Intampina totul cu fruntea sus, cu zambetul pe buze si cu mult curaj.
 
Niciodata, dar niciodata sa nu confunzi oameni care iti sunt mereu in jur cu cei care sunt acolo cand ai nevoie de ei.

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu