Dragoste si Sex Relatii

Locuiti impreuna: Ce faci acum?

Locuiti impreuna: Ce faci acum?Daca ati luat decizia de a imparti locuinta e bine sa ai in vedere cateva ponturi care te vor ajuta in acest nou inceput. Insa inainte de toate retine, trebuie sa ai multa rabdare: de acum inainte il vei avea langa tine destul de des, uneori 24/24, si vei vedea si auzi lucruri pe care nu ti le imagina ca iubitul tau perfect le poate face. Si e important sa nu uiti cat de mult il iubesti asa cum este el, chiar daca uneori ii este lene sa spele vasele sau sa isi ridice sosetele din mijlocul camerei, fie ragaie ca un porcusor.
 
Dopuri pentru urechi
Desi tii enorm la iubitul tau ingeras, ai vrea si tu uneori sa ai parte de somn si sa nu fii obligata sa asculti un concert noapte de noapte de sforaituri.

Birouri separate
Este esential sa ai propriul tau spatiu de lucru. Nu impartiti acelasi birou pentru ca o sa va certati de la: cine a uitat cana de cafea pe birou sau care din voi au terminat post it-urile, pana la: Cat mai ai treaba…ca si eu am ceva de facut la computer nu numai tu…grabeste-te!!!

Emisiuni diferite
Nu trebuie sa uiti, baietii sunt diferiti de fete, nu le va placea sa se uite cu tine la „Neveste disperate” sau „Gossip Girl” ori fie o emisiune despre noile trucuri de infrumusetare, in locul unui meci de fotbal sau a unui film cu bataie. De aceea fie aveti doua tv diferite fie gasesti o metoda prin care iti poti inregistra serialele si emisiunile preferate, altfel o sa deveniti repede ca un cuplu imbatranit ce se cearta de la telecomanda.

Fondul de nevoi
Banii pentru zile negre, mereu trebuie sa aveti niste bani pusi la „ciorap” de care sa nu va atingeti sub nicio forma, destinati problemelor ce pot aparea pe neasteptate.

Voi doi
Si poate cel mai simplu lucru la care trebuie sa fii atenta este sa ai o poza macar, inramata cu voi doi in propriul dormitor. Relatiile nu sunt usoare si mereu vor fi perioade cu hopuri greu de trecut, de aceea este important sa ai in apropiere o imagine cu voi doi zambind, aducandu-va aminte ca mereu luptati pentru iubirea voastra.

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu