Dragoste si Sex Relatii

Ce sa eviti pentru a nu iti enerva iubitul?

Ce sa eviti pentru a nu iti enerva iubitul?Confortul de a fi oficial alaturi de cineva ne induce gresit sentimentul de siguranta, care ne ispiteste sa ne comportam asa cum ne dicteaza nervii. Lasandu-ne duse de val, putem spune lucruri dureroase, care sa-i influenteze pe iubitii nostri.

Cicaleala: poate fi extrem de epuizanta si enervanta pentru un barbat. Nu te va mai vedea drept iubita in ale carei brate doreste sa se cuibareasca, ci de a carei guri vrea sa fuga. Va incepe sa nu te mai asculte atunci cand vorbesti si chiar sa te evite, daca se poate, jucandu-se pe calculator, uitandu-se la fotbal etc.
 
Eu am avut dreptate, Tu NU: barbatul de langa tine a inteles din prima cand i-ai atras atentia ca tu ai avut dreptate. Nu este nevoie sa ii repeti de 10 ori, la fiecare jumatate de ora.
 
Soferita fara carnet: multi barbati sunt efectiv enervati de femeile care dau indicatii privind sofatul, desi nu au nici carnet, nici experienta. Cum sa parchezi, unde sa acorzi prioritate, care traseu este mai scurt, de unde ar trebui sa alimentezi etc. Nu mai insista sa te implici. Pentru el esti doar un musafir care se baga in vorba.
 
Iubitul tau nu are puteri supranaturale: oricat ti-ai dori, iubitul tau nu va putea sa-ti ghiceasca emotiile sau gandurile. Daca vrei ceva, cere. Daca iti doresti ceva anume, spune cu voce tare. Daca ravnesti la un lucru, atunci fara rusine impartaseste ceea ce simti, pentru ca el nu are capacitatea de a intra noapte in gandurile tale pentru a descoperi ce iti doresti cu adevarat.
 
Poti? De obicei, orice forma de adresare pentru un barbat, care incepe cu Poti?, Imi faci o favoare? etc. sunt intampinate cu un raspuns negativ. Pentru un raspuns cat mai corect din partea lui si pentru a evita sa astepti sa faca ceva, mai bine il intrebi direct: Vrei?. Asa, stii si tu ceva sigur.

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu