Auto-cunoastere Relatii

Barbatii care isi spun OFUL!

Barbatii care isi spun OFUL!Apreciez tacerea inteleapta a unui barbat decat adevarul crud, oribil, pe care, in orice caz, nu-l spune pentru a-mi face mie un bine, ci pentru a-si despovara umerii…
 

Din categoria "Drama si lacrimi"

Nu pot intelege de ce unele femei, cand afla ca au fost inselate, vor sa stie toate detaliile cele mai picante. Cand au fost inselate?, Cu cine?, De cate ori?, In ce pozitii?, Unde?, Amanta e mai buna decat ea in pat? etc.
Deci, tot felul de detalii horror, care nu fac bine nici spiritului, nici moralului.
 
Inteleg ca femeia a fost creata sa despice firul in patru, dar de ce vrei sa stii care e cu adevarat motivul pentru care el vrea sa se desparta de tine?, Ca iubeste pe alta?, Ca te-ai ingrasat atat de tare, incat il dezgusti?, Ca i se par picioarele tale prea strambe si sanii prea mici?, Ca noua lui iubita e mai vesela si mai putin cicalitoare decat tine?, Sau ca e mai plictisitoare, dar mai ascultatoare?
 

Eu zic ca nu ar mai trebui sa te intereseze absolut nimic. Gandeste-te putin: el se descarca de toate emotiile si regretele si le pune pe umerii tai, dupa care pleaca cu zambetul pe buze. Tu ramai cu ochii umflati de plans si cu detalii care te vor bantui mult timp, ba chiar care pot duce la stari depresive.
 
Daca el vrea sa plece, lasa-l sa plece. Nu pune intrebari, nu te mai stresa. Daca nu te mai iubeste, nu trebuie sa mai constituie vreun interes pentru tine. Pentru ca meriti sa fii cu adevarat iubita, nu folosita.
 
Prefer sa mananc o inghetata!
El se hotaraste sa puna punct relatiei? Foarte bine! Tu nu trebuie sa fii martora la dorinta lui de a-ti spune ce s-a intamplat si de ce. E mai util sa mananci o inghetata cu topping de ciocolata sau sa faci jogging alaturi de catelul tau, decat sa-i asculti balivernele, oricum inutile, despre cum relatia voastra, presupusa "vesnica", s-a destramat.
 
Cand un barbat vrea sa renunte, nu incerca sa afli toate motivele. S-ar putea sa nu-ti placa ce afli si in nici un caz nu iti vor face bine. Nici macar nu te vor motiva sa mergi mai departe…
 
De ce ai vrea sa-l ajuti sa se descarce sufleteste? Cumva e la terapie, iar tu ai diploma de psiholog? Daca este asa, atunci macar sa plateasca scump pentru minutele de confesare.

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu