Dragoste si Sex Relatii

Reguli de bun simt in pat

FiecReguli de bun simt in patare dintre noi priveste printr-un filtru individual, actul sexual. Unii il vad ca un wrestling la pielea goala, altii il percep doar ca un mod de procreare. Iar daca, in cazul unora, e o modalitate de a-ti exprima sentimentele, in cazul altora e vorba numai de reglarea nivelului hormonal si de readucerea echilibrului prin satisfacerea unei nevoi.

 Indiferent ce definitie ii dam, exista cateva reguli esentiale, si anume:

Cand femeia spune NU, inseamna NU. La fel si in cazul unui barbat. De aceea, dorintele spuse cu glas tare trebuie respectate, nu ignorate.

Regulile de igiena sunt absolut necesare si nici nu trebuie sa mai intram in detalii.

Sa tii un discurs in timpul actului nu e recomandabil, dar nici tacere de mormant! Un geamat, un sunet incurajator, chiar si cate un compliment, uneori si mai dirty, toate sunt bine primite.

Daca te misti ca o scandura, si actul sexual se va simti fix la fel… ca dormitul pe o scandura. E necesar si ideal sa te misti, sa-ti lasi corpul sa fie condus de senzatii. Daca faci sex doar ca sa zici ca ai facut, mai bine nu-l mai faci.

Nu este in interesul niciunuia dintre voi, sa va masurati puterile in cati parteneri ati avut. Doar nu sunteti la olimpiada!

Daca vrei sa pleci imediat dupa actul sexual, faptul ca o faci pe furis, in timp ce el/ea este la baie, nu ajuta la imagine. Mai bine cauta o scuza diplomatica, ofera-i un pupic si pleaca acasa pe usa din fata.

Nu intreba in timpul actului sexual "Ma iubesti?". Nu are nici o relevanta, mai ales cand mintea iti este supraexcitata, incat ai zice Da!  la aproape orice. Plus ca uneori, aceasta intrebare taie orice apetit pentru actiunea intima.

Daca ai hotarat sa ai o noapte cu sex de calitate, atunci nu te uita la televizor. Fie il inchizi, fie mergi undeva unde atentia iti este captivata doar de partener.

Si nu uita de micile surprize. Un fruct cu frisca, betisoare parfumate sau lumanarele, pot avea un efect care sa accentueze atractia dintre voi.

Si ultima insa nu cea mai  putin importanta: Multa incredere in tine!

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu