Familie Relatii

Ce isi doreste o femeie de la un barbat?

Ce isi  doreste o femeie de la un barbat?Dupa multe discutii cu sexul opus despre femei si despre ceea ce vor ele de la un barbat, am ajuns la concluzia ca, din punctul lor de vedere, totul se rezuma la bani. Daca ii dai bani femeii, atunci ea va ramane langa tine! Aceste discutii m-au intristat, vazand perspectiva din care privesc ei sentimentele si dorintele unei femei, si, in acelasi timp, mi-au starnit dorinta de a le arata ca, de multe ori, nu este asa.

In ziua de azi sunt multe femei care, din punct de vedere financiar, pot sa-si ofere tot ce isi doresc si singure, fara sa apeleze la portofelul barbatului. Atunci, daca sunt stabile financiar, ce ar mai putea cere de la o persoana de sex opus?

Ei bine, barbatul poate oferi femeii exact lucrurile pe care nu si le poate oferi singura!

Ea doreste de la un barbat echilibru emotional, brate calde si protectoare; saruturi tandre; vrea ca degetele lui sa-i stearga lacrimile!

Sufletul ei cere de la un barbat protectie, siguranta, iubire, atentie! Nu doreste sa fie dependenta, ci are nevoie ca el sa reprezinte stalpul de sprijin din viata ei!

Pana la urma, sunt atatea relatii in care banii, casele, masinile si chiar copiii nu tin doi oameni impreuna. Deci starea materiala nu are cum sa fie totul. Ce lipseste atunci?

Uneori lipseste prietenia, alteori umorul; lipseste dorinta de a va mai tine de mana sau de a va mai privi lung in ochi; lipsesc respectul si admiratia; dorul de a te avea in bratele lui; rasfatul pe care doar privirea lui ti-o poate oferi.

Daca barbatul de langa o femeie nu o face sa se simta ca acasa, atunci ea va avea mai degraba impresia ca locuieste cu un strain, ca imparte masina cu un coleg de birou, ca ar putea vorbi la fel de bine cu cineva necunoscut, de pe strada.

Da, lucrurile materiale au importanta lor, pentru ca simti ca ai construit ceva, dar poti face acest lucru si impreuna cu cineva.

Da, uneori barbatul ofera totul, dar o face pentru ca simte ca femeia de langa el merita.

O femeie, mai presus de casa, masina, vacante in strainatate, isi doreste recunostinta, iubirea, respectul si prietenia ta! Fara acestea e ca si cum ai avea pe umeri o haina de blana scumpa, iar in picioare doar o pereche slapi.

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu