Dragoste si Sex Relatii

Dragostea are termen de valabilitate

Iubirea trebuie traita exact cand se intampla. Nu lasa pe maine, nu amana, nu trai cu impresia ca sentimentele vor fi acolo, chiar daca tu fugi de ele!

Traieste prezentul, traieste la timp sentimentele de iubire ce iti navalesc in inima si te fac atat de irationala in alegeri. Iubirea te transforma, iti da putere. Parca ai avea un scut in jurul tau. Nici ura, nici indoiala, nici invidia, nici cuvintele dure nu pot trece de aceasta bariera invizibila. Esti prinsa intr-o aura plina de fericire si optimism.

Totul la timpul lor!

Traieste acest sentiment atunci cand il simti, nu lasa pe maine, nu amana! Poate ca iti este frica, ai indoieli, nu stii ce se va intampla, iti este teama ca vei pierde controlul, vrei sa stii sigur ca nu vei suferi.

Nu, nu! In dragoste nu exista intrebari, exista doar trairi! Dragostea o traiesti la intensitate maxima o data, poate de doua ori in viata, daca esti cu adevarat norocoasa. Daca nu profiti atunci cand ea iti apare in cale si nu o accepti cu bratele deschise, risti sa te intrebi tot restul vietii tale “Ce ar fi fost daca?”.

Da, dragostea, fie ca vrem, fie ca nu, are termen de valabilitate. In timp, ea se transforma in respect, in prietenie profunda, emotiile evolueaza intr-un parteneriat solid. Intensitatea lor se echilibreaza si valul de pasiune se ridica de pe ochi. Intervin responsabilitatile si alte probleme si etape pe care, acum, nu le iei prea mult in considerare.


Dragostea are termen de valabilitate

Fara regrete!

Dragostea nu dispare (in toate cazurile), dar se transforma, se maturizeaza, se trezeste si incearca sa faca fata fiecarui moment.

Da, dragostea are termen de valabilitate, iar daca ea iti apare in cale, atunci traieste-o la intensitate maxima. Nu lasa pe maine, nu spune ca nu ai timp! Traieste-o atunci, iubeste si lasa-te iubita! Totul se va opri in loc si vei afla ce inseamna fericirea deplina! Vei intelege atunci de ce exista milioane de carti, pe acest Pamant, scrise despre iubire.

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu