Dragoste si Sex Relatii

Cat trebuie sa dureze actul sexual?

Cat trebuie sa dureze actul sexual?Cu cat dureaza mai mult partidele de sex, cu atat barbatul se simte ca Zeus, feroce… un mascul de neoprit, care poate multumi orice "fecioara de pe Pamant".
 
Barbatii se simt puternici, de cele mai multe ori chiar direct proportional cu virilitatea pe care cred ca o au.
 
Uneori le este destul de greu sa inteleaga faptul ca o partida de 15 minute de calitate, lasata cu gemete si transpiratie pasionala, e mult mai eficienta si iti poate oferi mult mai multa satisfactie decat o partida taraganata chiar mai mult de o ora, in care vrea sa te impresioneze, dar nu face decat sa te demoralizeze. Iti pierzi si cheful, si timpul, si nervii, pentru ca nu ajungi la punctul culminant si te intrebi cat mai dureaza.
  Bine, acum, daca aveti adrenalina la maxim si sunteti foarte atrasi unul de celalalt, puteti face sex de cel putin 6 ori pe zi, de fiecare data la fel de intens si cu durate considerabile. Sa fim rationali, totusi: astfel de escapade nu se fac in fiecare zi!
Asa ca, la sex, se aplica regula de aur: calitatea trebuie sa domine. In definitiv, o partida de buna calitate iti poate da energie pentru o saptamana intreaga.
  Nu-ti fie frica sa-i spui partenerului daca ai cateva nemultumiri si ai vrea sa incerci si altceva. El nu-ti poate citi nici gandurile, nici gesturile si nu va intelege ce iti doresti cu adevarat.
  Comunicare poate ajuta foarte mult si poti ajunge sa ai partide de sex si de foarte buna calitate, cu un orgasm magnific (sau mai multe) care sa si dureze considerabil. Insa trebuie sa va impartasiti emotiile si dorintele, altfel o sa va treziti ca nu va aflati pe aceeasi lungime de unda, iar in loc sa adormiti multumiti, veti pune capul pe perna imbufnati.

 
 

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu