Familie Relatii

Care e momentul de slabiciune ce te poate impinge sa iti inseli partenerul?

Care e momentul de slabiciune ce te poate impinge sa iti inseli partenerul!Berbec: – Trebuie sa fii mai intelegatoare si sa nu iti mai cicalesti partenerul la fiecare pas. Nu mai incerca sa ii scoti la suprafata toate defectele si toate lucrurile pe care nu le placi la el.

Taur: – Da-i ocazia sa se apere in fata ta. Nu-l judeca inainte sa stii toate detaliile. Trebuie sa inveti ca o relatie nu poate functiona normal daca nu ai incredere in partener sau daca tu nu inspiri incredere.
 
Gemeni: – Nu ai cum sa iti inseli partenerul daca nu te lasi ispitita. Atat timp cat cauti potentiali amanti, normal ca exista si sanse sa calci stramb.
 
Rac: – Momentul in care esti tentata este si momentul in care partenerul nu te mai apreciaza, uita sa iti acorde atentie si nu te simti iubita. Acum depinde daca merita sa ai parte de o aventura si sa pierzi ce ai acasa!
 
Leu: – Nu pare ca ai acorda importanta sexului, ceea ce e departe de adevar. Chiar iubesti sa ai o viata sexuala satisfacatoare, iar daca partenerul nu presteaza cum ar trebui, vei fi tentata sa-l inlocuiesti.
 
Fecioara: – Nu suporti sa fii criticata de partener. In momentul in care acesta nu face decat sa se certe cu tine si sa iti caute nod in papura, vei dori sa te ascunzi in bratele unei persoane care te va aprecia.
 
Balanta: – Ai un talent aparte in ce priveste flirtul. De obicei, e doar o joaca pentru tine, insa cand dai peste un barbat care iti place fizic foarte mult, se transforma in ceva mai apetisant.
 
Scorpion: – Esti romantica. Atunci cand intalnesti pe cineva care este dispus sa iti indeplineasca si cele mai ascunse vise, vei dori sa avansezi in relatie.
 
Sagetator: – Cand in cuplu sunt doar probleme, fizice, psihice, stres, materiale etc. toata aceasta acumulare de probleme te va impinge in bratele unei aventuri doar ca sa poti uita de toate si sa fii libera macar o clipa.
 
Capricorn: – Fructul interzis, asta te atrage. Cu cat un barbat care iti place este mai greu de cucerit, cu atat vei vrea sa il treci pe lista ta de cuceriri.
 
Varsator: – E usor sa inseli cand te simti neglijata, cand partenerul tau te asteapta cu un spate rece. Preferi sa te apropii de cineva care te asteapta cu bratele deschise.
 
Pesti: – Vrei sa fii sustinuta si apreciata in relatie, ai nevoie de un partener care sa fie acolo, care sa fie al tau, care sa-ti fie loial. Daca te inseala, vei simti nevoia sa te razbuni cu aceeasi moneda.
 

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu