Dragoste si Sex Relatii

Brate fara muschi

Brate fara muschiSunt baieti despre care se spune ca numai "gura" e de ei. Se lauda ca vor drege, vor face si ca nimic nu le va sta in cale pana nu obtin ce isi doresc; pana cand realizezi ca trec luni bune si el are acelasi discurs notoriu, care se repeta ca o moara stricata si ajungi cu stupoare sa iti dai seama ca timpul va trece si el nu va lua nici o decizie importanta. Tu ramai doar cu asteptarea si el cu promisiunea ca o sa fie bine, ca totul se va rezolva, ca el cel "dintai barbat" va gasi o solutie si tu o sa fii mandra si o sa-i apreciezi adevarata valoare.
           
Dar, din nefericire, aceasta categorie de barbati, care nu fac decat promisiuni desarte si nu se concretizeaza nimic in viitorul apropiat, este o categorie in care nu este loc de schimbare. Iar daca tu speri ca el va face tot ce ii sta in putinta sa isi duca toate planurile la capat, e ca si cum ti-ai dori ca un rau de munte sa isi schimbe cursul si sa curga de la vale spre varf sau ca in mijlocul Saharei sa ploua trei zile si trei nopti fara oprire.
           
Pe un astfel de specimen fie il accepti asa cum este el, fie il schimbi; nu exista cale de mijloc. Sa ramai cu dorinta apriga si cu increderea ca pana la urma el va face ceva este doar o speranta ce nu va avea finalitate. E bine sa ai incredere in partenerul tau si trebuie sa il sustii in toate alegerile sale si sa-l ajuti sa isi duca la indeplinire visele, insa e tare greu cand toate promisiunile si dorintele sale cad pe umerii tai si daca tu nu gasesti o solutie pentru ele, el nici nu se va sinchisi sa gaseasca o rezolvare.
           
E mai bine sa arunci o povara de pe umeri care iti face drumul mult mai anevoios, decat sa o lasi acolo pana iti sfarama umerii si te ingenunchiaza, incat nici tu nu mai ai cum sa iti continui drumul.
           
Bratele fara muschi sunt barbatii fara curaj, fara initiativa, care depind de o femeie, care cauta cuvinte de lauda, desi ei nu merita asta, ce considera ca doar ei au dreptate si detin secretul succesului, care vor sa fie admirati, respectati si indragiti doar pentru ca au un orgoliu urias si un discurs continuu pe aceleasi teme.
           
E usor sa ai incredere in barbatul pe care il iubesti, iar daca are si carisma, atunci cu atat mai mult iti doresti sa crezi cu adevarat in tot ceea ce spune el. O femeie puternica trebuie sa stie cand sa spuna stop atat visurilor lui, cat si asteptarilor tale. Sa te minti cu un viitor care niciodata nu va deveni realitate si sa incerci tu singura sa indeplinesti niste dorinte pentru care ar trebui sa munciti cot la cot, este mult prea greu pentru oricine. E greu sa fii singura, dar e si mai greu sa fii singura in doi, intr-o relatie in care doar unul munceste pentru a construi un viitor.

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu