Dragoste si Sex Relatii

Relatii bizare (cupluri tabu)

 Relatii bizare (cupluri tabu)           Nimeni nu poate oferi coordonatele perfecte care duc spre sufletul pereche. Ar fi mult mai usor, chiar genial si am intalni iubirea ideala si fericirea pana la adanci batraneti, fara sa mai fim nevoiti sa trecem prin tot felul de relatii pana intalnim perechea ideala. Insa lucrurile nu stau asa simplu. E de munca sa gasesti partenerul care te completeaza perfect si uneori, in unele cazuri, partenerul care te completeaza este persoana la care mai putin te astepti tu si chiar mai putin se asteapta si cei din jurul tau.

            Cuplurile tabu sunt foarte judecate de societate si uneori sunt excluse din multe situatii si grupuri, doar pentru ca sunt altfel si nu intra in tiparul "obisnuit si aprobat de toata lumea."

            Cine suntem noi sa judecam motivele ce i-au adus impreuna sau care sunt argumentele care ii tin uniti acum. Pana la urma, iubirea este iubire, nu tine cont de rasa, de varsta, de societate, de gen, este un sentiment care te acapareaza si pune stapanire pe inima ta si tot ce parea logic inainte acum nu mai are sens:
 
Cupluri tabu:

  1. Doamna respectabila si ajunsa la varsta frumoasa de 75 de ani, alaturi de un tanar respectabil, istet si muncitor la frumoasa varsta de 34 de ani. Cuplul se gaseste in Anglia si, din ce am vazut, sunt extrem de fericiti impreuna, se tin de mana, se saruta in public si nu ii intereseaza ce cred cei din jur. Da, de cele mai multe ori lumea ii confunda ca nepot si bunica si mereu soptesc si ii barfesc, chiar li se adreseaza cuvinte aspre si rautacioase. Insa ei ii ignora pe toti si sunt interesati doar de relatia lor.
  2. Barbat de 50 de ani cu o domnisoara de 18 ani. Nu este un caz atat de rar pe cat am crede, aproape zilnic vezi la stirile mondene cate un nou astfel de cuplu. Motivele nu ne privesc. Sunt impreuna, se iubesc, ei considera ca sunt perfecti unul pentru altul, asta e ce conteaza. Argumente de genul –  „ea sta cu el pentru bani”, „el sta cu ea pentru tineretea ei” – nu isi au rostul, pentru ca este alegerea lor. Gresita sau corecta, asta ii priveste doar pe ei, pentru ca de aceea avem posibilitatea de a dispune de "liberul arbitru" in propriile alegeri.
  3. Barbat extrem de slab cu o femei extrem de grasa. Nu ar parea foarte ciudat, insa cand el are 50 de kg si ea are 250 kg, iti apar totusi cateva semne de intrebare. Ce uita lumea este ca iubirea nu vede, ea doar simte, iar tu te atasezi de sufletul persoanei, de caracterul ei, de chimia ce se naste intre voi cand sunteti impreuna si atunci nu mai conteaza asa de mult aspectul fizic.

 
Poate suntem prea falsi, prea artficiali si aprobam doar cupluri perfecte ca Angelina Jolie si Brad Pitt si asta ar trebui sa fie tinta noastra. Total gresit! Cuplul perfect este format de doua persoane care se iubesc, care se respecta si care se fac fericiti unul pe altul acum, in prezent. Nu trebuie sa te gandesti cum va fi sau cati ani veti petrece impreuna sau ce va zice sau nu va zice lumea, tot ce conteaza este cum te simti tu langa el sau cum te face ea sa te simti. Iar daca esti fericit si te simti implinit, restul nu ar trebui sa conteze.
Societatea este dura si va critica in continuare, fiecare va avea argumente pro sau contra si nu e nimic rau in asta, suntem oameni si e greu sa te obisnuiesti cu situatii noi si lucruri ce par iesite din normal.

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu