Dragoste si Sex Relatii

Barbatul potrivit pentru tine

Cand dai peBarbatul potrivit pentru tineste acel barbat care stie exact cum sa iti intre pe sub piele deja toate alarmele emotionale incep sa iti zguduie simturile. Are un mod subtil de a reusi sa iti atinga inima fara a folosi cuvinte marete. Si un mod de a ti determina trupul sa reactioneze la atingerea lui care nu iti era cunoscut tie pana acum. Sa nu mai mentionam de momentul in care inima iti bubuie in piept cand se apropie momentul sa te intalnesti cu el.
    
Multe persoane vor spune ca acestea sunt senzatiile primelor 3 luni ce vor trece odata ce il vei cunoaste mai bine. Daca el este persoana potrivita, indiferent cat timp ar trece, atunci cand il vezi traiesti aproape aceleasi senzatii ca la inceput, chiar poate mai profunde.
   
Iar o fata simte daca se va indragosti cu adevarat aproape de la primul sarut. Nu e nevoie de foarte multe pentru ca inima ta sa te avertizeze din timp cam cum va reactiona pe viitor. Este poate greu de explicat, insa cand intalnesti pe domnul tau indiferent cat timp nu v-ati vedea poate chiar luni intregi in momentul in care va revedeti o sa realizezi ca te vei simti ca si cum niciodata nu a fost plecat de langa tine. Este un sentiment rar intalnit si putini norocosi sunt cei care ajung sa il traiasca.
    
Normal ca nu va fi sufletul-pereche perfect si ca orice barbat va avea ticuri si idei care te vor scoate din minti. Insa daca alta data ai fi intors spatele fara nici o remuscare, acum nu mai poti. Pentru ca stii ca iti este mai bine langa dansul decat in oricare loc al acestei lumi. Si iti este suficient sa il vezi zambindu-ti dimineata ca toata ziua ta sa fie total insorita desi afara poate ploua intr-una.
    
Nu exista o definitie a barbatului perfect pentru tine. E posibil sa fie cel care iti ofera stabilitate si incredere, e posibil sa fie cel care iti intoarce lumea cu fundul in sus si nu reusesti sa il citesti nicicum, posibil sa fie cel ce te face sa razi, posibil sa fie cel ce te face sa plangi.

Insa ce pot sa spun sigur este ca stii ca esti bine in momentul cand nu iti mai este frica sa ai incredere in el, in momentul ca orice s-ar intampla el va fi mereu acolo, in clipa cand stii ca el are tot respectul pentru tine. In momentul cand el te priveste si simti ca esti iubirea vietii lui, atunci devine barbatul perfect pentru tine.

Egirl

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu