Dragoste si Sex Relatii

De ce nu te poti desparti de el

De ce nu te poti desparti de elStii ca nu mai esti indragostita de el si tot ce te leaga este un atasament construit in ani de zile. Aveti o baza de incredere pe care foarte putine persoane o pot crea si indiferent de ce ai vrea tu, stii ca el este unul dintre putinele persoane care mereu va fi langa tine indiferent prin ce situatie dificila ai trece. Insa de ce nu te poti totusi desparti de el?

Frica de a fi singura
– Acesta este motivul principal pentru care foarte multe femei raman intr-o relatie, chiar daca nu sunt fericite, chiar daca nu mai iubesc, ele considera ca este mai bine sa ai pe cineva langa tine decat deloc. Frica de a ramane singura si de a nu mai gasi pe nimeni cu care sa iti imparti visele, experientele poate fi un adevarat blocaj. Insa devine un blocaj daca tu iti impui asta ca o realitate. Atat timp cat ramai deschisa si nu te inchizi intr-o colivie mereu exista sansa sa il intalnesti pe cel ce iti va fura inima.

Te simti ca si cum ai suferi un esec
– Unele relatii sunt ca niste proiecte. De exemplu: Ai suferit atat de mult in trecut incat ai zis ca atunci cand vei gasi pe cineva care sa te iubeasca o sa faci tot posibilul sa mearga. Acum ca ai gasit pe acel cineva si descoperi ca nu esti fericita, te simti ca si cum ai trai un esec. Esecul nu este decat punctul pus unei propozitii. Dupa care incepi sa construiesti un alt inceput pentru a gasi succesul, dar asta va depinde numai de tine.

Te simti vinovata
– El te adora, te alinta, te iubeste si ar face orice pentru sufletul tau. Iar tu incepi sa te simti vinovata ca nu ii impartasesti sentimentele si iti este si ciuda ca in sfarsit ai dat peste un baiat care te vrea si tu nu il poti dori in aceeasi masura. Incepi sa te gandesti ca da, pui punct, o sa fie o dezamagire pentru familia lui, pentru familia ta, prietenii comuni. Te inconjori cu tot felul de motive doar pentru a nu pune punct insa nu le permite acestora sa iti dicteze viitorul.

Egirl

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu