Dragoste si Sex Relatii

Barbati care merita sa fie iubiti!

Barbati care merita sa fie iubiti!De multe ori se intampla ca femeia sa fie atrasa de stereotipul „bad boy”, care te face sa fugi dupa el, sa te lupti pentru el, care iti spune „Te iubesc”, dar nu-ti arata acest lucru, care prefera relatiile simultane etc. Astea sunt doar niste lucruri prostesti, la care ar trebui sa renunti, pentru ca exista un barbat care poate fi compatibil cu tine, fii sigura de asta.

Acesta alege sa te puna pe primul loc in viata lui, te suna nu ca sa te controleze sau sa se asigure ca nu il vei controla tu mai tarziu, ci pentru ca ii este dor de tine, pentru ca vrea sa iti arate ca se gandeste la tine.

Pentru el esti cea mai importanta. Nevoile tale sunt importante pentru el,  iar daca tu iti vei dori ceva anume, el va face tot ce ii sta in putinta pentru a-ti indeplini dorinta.

Tine minte fiecare lucru care iti place si, cand mai putin te astepti, iti face o surpriza. Fie iti cumpara florile preferate, fie iti gateste ceva ce nu ai mai mancat de mult timp, fie iti cumpara o pisica, pentru ca asta iti doreai.

Te iubeste dedicat si simplu. Alte femei in sufletul lui nu exista si tu stii asta. Atunci cand sunteti intr-un grup de prieteni, iti cauta mana; atunci cand stati la distanta unul fata de altul, cauta privirea ta; atunci cand vorbeste cu alta fata, iti zambeste ca si cum doar tu ai fi in acea incapere; iti dovedeste prin fapte, nu prin vorbe, ca poti avea totala incredere in el.

Cand vine vorba de relatia voastra se implica, pentru ca vrea sa construiti ceva impreuna, pentru isi doreste sa aveti parte o relatie de succes si de lunga durata. Nu se grabeste in a lua decizii si niciodata nu le ia fara sa-ti ceara parerea.

Este un gentleman. Nu uita sa iti deschida usa sau sa iti care bagajele. Nu pentru ca ii dictezi tu, ci pentru ca el doreste sa fii mandra de el si pentru ca te respecta.

Isi doreste sa-l alinti, sa ai grija de el, sa il rasfeti, sa-i faci toate poftele, dar nu se asteapta ca tu sa actionezi dupa cum iti spune, ci vrea ca lucrurile sa decurga de la sine.

Cel mai important lucru la un barbat care merita iubit este faptul ca te sustine. Este fanul tau numarul unul, te sprijina, iti da incredere, te impinge sa tintesti tot mai sus, te face puternica si te convinge ca poti sa obtii tot ce iti propui. Alaturi de el simti ca esti mai frumoasa, mai iubita si suficient de increzatoare in propriile forte, ca sa iti indeplinesti toate obiectivele!

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu