Dragoste si Sex Relatii

Ai fost inselata?

Ai fost inselata?Tradarea din momentul in care ti se confirma ca ai fost inselata este ca un cutremur, aparut brusc in miez de noapte, care iti distruge casa din temelii, in timp ce tu privesti ingrozita, fara sa poti face absolut nimic.

Ce poti invata dintr-un astfel de moment, in care partenerul a ales sa insele?

– Inveti ca, in ciuda iubirii tale neconditionate, a dorintelor si a loialitatii tale, nimic nu este  suficient pentru a tine pe cineva langa tine!

– Inveti ca, oricat ai lupta, uneori, pur si simplu, nu poti purta o batalie pentru doua persoane la un loc!

– Inveti ca nu poti avea o persoana, nu ii poti controla actiunile, nu ii poti dicta ce sa gandeasca si, cu atat mai putin, n-o poti invata cum sa te iubeasca neconditionat, daca nu simte asta!

– Inveti ca unele persoane iti pot zambi sincer, te pot saruta cu pasiune si iti pot promite lumea. Simultan insa, fac aceleasi lucruri si cu alta persoana!

– Inveti ca ultima persoana la care nici in vise nu te asteptai sa te raneasca o face fara sa se gandeasca de doua ori la consecinte!

– Inveti ca increderea intre parteneri este cea care face o relatie sa fie invincibila, ca iubirea nu este suficienta pentru a obtine acest lucru!

– Inveti ca poti plange atat de mult, incat sa ramai fara lacrimi, ca durerea poate fi atat de profunda, incat sa nu te poti ridica de pe podea!

– Inveti ca sunt persoane in jurul tau care vor face tot posibilul ca tu sa poti merge mai departe, care te sprijina, care te asculta, care iti ofera un umar pe care sa plangi, care te vor sustine pana vei reinvata sa mergi singura!

In ciuda tuturor gandurilor si temerilor tale, realizezi ca o poti lua de la zero, ca poti merge mai departe fara el langa tine. Descoperi ca inima ta nu iubeste doar o data, realizezi cat de puternica si independenta poti fi fara el. Esti constienta acum de ce poti oferi, dar si de ce iti doresti sa primesti. Vezi ca viata e frumoasa si ca poti zambi, chiar daca el nu mai este in viata ta! Nu oferi totul unei persoane! Pastreaza cea mai buna parte pentru tine insuti!

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu