Dragoste si Sex Relatii

Partea stiintifica a despartirilor!

Partea stiintifica a despartirilor!In ceea ce priveste despartirile, s-a dovedit ca, indiferent pe ce continent te afli, ce culoare are pielea ta sau ce limba vorbesti, relatiile se destrama cam din aceleasi cauze. In plus, majoritatea alegerilor pe care le facem intr-o relatie sunt cam aceleasi pe care le-ar face si o persoana de la mii de kilometri distanta.

  1. 1. Dupa o despartire, unul din efectele principale este ca vorbesti intr-una despre partener, cum era, cum te iubea, ce iti spunea, ce planuri aveati, cat de mult va iubeati. Zi si noapte, uneori chiar luni bune, asta faci in fiecare zi. Tu interpretezi asta ca fiind o mare iubire, stiinta spune insa ca este o tehnica prin care, treptat, te desprinzi de fostul partener. Intr-atat de bine te desprinzi prin aceasta metoda, incat atunci cand el va incerca sa va impacati, il vei refuza imediat.

  2. 2. Relatia poate fi, in anumite cazuri, atat de stransa, incat nu mai este vorba de o iubire normala, ci de o dependenta la nivel fizic si psihic, stiinta comparand despartirea cu renuntarea de abuzul de droguri. Te legi atat de tare de o persoana, incat ai impresia ca viata ta se va sfarsi, chiar daca erai extrem de nefericita langa ea.

  3. 3. De cele mai multe ori, un barbat se desparte din cauza infidelitatii lui sau a ei. Daca e din partea lui, a fost o nevoie fizica ce trebuia sau trebuie in continuare satisfacuta. Daca e din partea ei, pur si simplu, e o tradare care trebuie pedepsita printr-o despartire.

  4. 4. In cele mai multe dintre cazuri, o femeie se desparte din cauza infidelitatii. Lucrul interesant la femeie este ca, uneori, nu trebuie ca el sa o fi facut fizic. Doar simplul fapt ca vorbeste, flirteaza sau se imprieteneste cu alte femei aduce o durere emotionala atat de tare, incat femeia alege sa se desparta pentru ca nu mai poate rezista indoielilor si neincrederii.

  5. 5. O alta cauza foarte des intalnita care duce la despartire este banul. Fie ca vrem sa recunoastem, fie ca nu, banii nu aduc fericirea, dar cu siguranta o pot intretine. Si mai ales atunci cand nu sunt bani, toate certurile si discutiile se invart in jurul lor. Acestea scot si dezgrop lucruri din trecut, indoieli si amintiri folosite drept arme de atac. Ele deterioreaza atat de tare o relatie, incat partenerii ajung sa nu se mai suporte.

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu