Dragoste si Sex Relatii

10 semne ca aveti o relatie puternica!

 1. 10 semne ca aveti o relatie puternica!

  1.Sunteti cei mai buni prieteni. Tot ce va doriti este sa petreceti cat mai mult timp impreuna, dar sunteti suficient de constienti ca trebuie sa aveti si partea voastra de independenta. Va spuneti adevarul in fata si stiti sa scoateti in evidenta si calitatile pe care le aveti. Nu sunteti zgarciti in complimente.

 2. 2.Chiar daca va certati, va grabiti sa va impacati pentru ca stiti ca nu e bine sa stati suparati zile intregi. Nu conteaza care dintre voi renunta la mandrie mai repede.

 3. 3.Cel mai frumos este ca sunteti pe aceeasi lungime de unda. Priviti spre viitor impreuna, aveti aceleasi obiective, aspiratii si intentii. Telul vostru este sa munciti si sa fiti alaturi unul de celalalt. Planurile sunt comune din simplul motiv ca nu vedeti viitorul altfel decat impreuna.

 4. 4.Sunteti constienti ca aveti personalitati diferite, dar va acceptati si va iubiti la fel de mult. In ciuda diferentelor, sunt lucruri care va apropie si pe care le adorati unul la celalalt foarte mult.

 5. 5.Nu aveti nevoie de o aniversare sau ocazie anume pentru a va declara iubirea. Pentru voi doi, orice zi din an este speciala atat timp cat sunteti impreuna. In plus, nu puneti presiune asupra voastra pentru a demonstra lumii intregi cat de mult va iubiti, deoarece stiti prea bine ca inimile voastre bat la unison!

 6. 6.Indiferent de probleme si bani, intotdeauna va faceti timp pentru a pleca doar voi doi undeva, cateva zile pe an. Aveti nevoie de asa ceva pentru a va redescoperi.

 7. 7.Aveti totala incredere unul in celalalt. Daca nu va vedeti un weekend pentru ca unul din voi e ocupat, asta nu inseamna ca e sfarsitul lumii, nu inseamna ca te insala, nu inseamna ca te paraseste.

 8. 8.Va respectati independenta, personalitatile, profesiile si dorintele. Stiti foarte bine care sunt limitele in relatie si niciodata nu va luati peste picior, indiferent de situatie.

 9. 9.Comunicati foarte bine. Stiti ca, daca aveti o problema unul cu celalalt, cel mai bine este sa vorbiti. Atentie: fara tonuri ridicate! Vorbiti pe un ton calm despre ce va deranjeaza sau despre ce s-a intamplat intre voi, incercand sa gasiti o solutie.

 10. 10.Cel mai important lucru este ca va motivati reciproc sa fiti mai buni, sa tintiti obiective cat mai inalte. Va sunteti alaturi, sprijinindu-va atat in momentele fericite, cat si in cele mai putin fericite. Fiecare dintre voi stie ca, atunci cand se uita in spate, isi va vedea partenerul acolo, pregatit oricand sa sara in ajutor.


 

Secretul unei relatii puternice si de lunga durata consta in zambet, iubire, pasiune si compromis!

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu