Dragoste si Sex Relatii

De ce fosta iubitului tau iti da dureri de cap!

 De ce fosta iubitului tau iti da dureri de cap!           Este aproape implementat genetic sa urasti orice fosta care a trecut prin bratele iubitului tau. Nu poti sa concepi ca buzele lui au mai atins si pe altcineva in afara de tine, ca soaptele pe care ti le adreseaza tie seara au mai fost spuse si altei fete. Insa macar se prioriteaza, de exemplu daca o fosta a fost intr-o relatie cu iubitul tau 2 luni de zile, de obicei o dispretuiesti mai putin decat pe celalalta cu care a stat aproape un an.
            Da, suntem femei si da avem toanele, mofturile si tips-urile noastre, iar aceasta este doar una dintre multitudinea de lucruri care nu ne convin atunci cand intram intr-o relatie.
            De ce dispretuim fostele?
–          pentru ca iti este frica sa nu il pierzi in favoarea ei; pana la urma i-au legat un trecut, emotii si sentimente ce nu pot fi sterse peste noapte.
–          pentru ca, atunci cand o fosta incearca sa reia legatura cu iubitul tau, iti vine sa ii pui streangul pe gat, in primul rand este doar al tau si nu ai nici cel mai mic gand sa il imparti cu nimeni; pur si simplu nu te intereseaza de ce il cauta sau de ce are nevoie de ajutorul lui; daca este clasata in casuta "fosta", atunci in trecut sa ramana, nu in prezentul tau;
–          o fosta mereu va ridica intrebari in mintea ta, ce te pot bantui non stop: de ce s-a despartit de ea? oare o mai iubeste? oare e mai frumoasa decat mine? oare e mai isteata?; si incepi sa faci comparatii inutile intre tine si ea.
–          o fosta va ridica mereu si indoieli in privinta sentimentelor si actiunilor lui fata de tine, pentru ca vei ajunge sa te intrebi daca: poate a iubit-o mai mult decat pe mine? poate s-a comportat mai frumos cu ea decat o face cu mine? a alintat-o la fel cum o face cu mine?
Si acum urmeaza momentul in care iti spun sa bei un cocktail si sa te calmezi. In primul rand, daca o mai iubea pe fosta, atunci era cu ea si nu cu tine. Da, intr-o epoca perfecta, fostele ar disparea cu totul in negura timpului, dar acest lucru este imposibil. O inima iubeste pe fiecare diferit, pentru ca este vorba de persoane diferite. Iar tot ce conteaza este ca el te-a ales pe tine si tu trebuie sa ai incredere in inima lui, pentru ca este doar a ta, iar o fosta niciodata nu va putea stirbi iubirea adevarata pe care un barbat adevarat o are pentru propria femeie.

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu