Dragoste si Sex Relatii

„Angela Becerra – Ella”

„Angela Becerra – Ella”Va faceti lista pentru lectura de vara? Noi va propunem "Ella", de Angela Becerra.

Este o carte care te captiveaza inca de la primele pagini!

Te face sa te regasesti in iertarile, temerile si asteptarile personajului principal. E ca si cum te introduce in propria lui poveste, dar fara a te mai elibera.
Viata este extrem de dura uneori si te izbeste. Acest lucru i s-a intamplat si personajului nostru. Ella sufera un accident extrem de grav de masina, alaturi de sotul si fetita ei, care, in cele din urma, mor. Ea se simte extrem de vinovata, deoarece era la volanul masinii cand s-a intamplat nenorocirea. Plina de regrete si simtindu-se singura intr-o mare de oameni, alege sa plece in Florenta. Aici spera sa gaseasca inspiratia pentru a pune bazele unui roman.
Dorindu-si sa traiasca din nou, creeaza un personaj misterios si extrem de tacut, „La Donna di Lacrima”. Aceasta se refugiaza in minunata ei casa de pe Via Ghibellina, unde o serie de barbati faimosi o viziteza. Ea reuseste sa ii fascineze si sa-i determine sa-i adore trupul.
Cu toate acestea, nefericirea si depresia pun stapanire pe Ella. Incearca sa ascunda faptul ca este o scriitoare distrusa si singura, care, in fiecare seara, hoinareste prin librarii pentru a cauta carti pe care sa le reconditioneze (o activitate ce parca reuseste sa-i umple golul sufletesc). Sufletul ei insa atrage alt suflet, la fel de misterios si singuratic.
Este o poveste profunda, care te copleseste cu erotismul, pasiunea si senzualitatea ei si care exploreaza profunzimile singuratatii si ale tristetii.

Sursa foto: http://elcementeriodeloslibros.blogspot.ro/2012/02/ella-que-todo-lo-tuvo-angela-becerra.html

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu